Sursa.Totusi, cea mai tare cerinta, ca sa zic asa, a fost o antena parabolica. M-a sunat unul noaptea sa-mi propuna sa-i amanetez antena parabolica.
Dislikes: 0
Sursa.Totusi, cea mai tare cerinta, ca sa zic asa, a fost o antena parabolica. M-a sunat unul noaptea sa-mi propuna sa-i amanetez antena parabolica.
ESTE MULTI CA EI.....
"Timişoara a devenit de la inceputul anului un adevărat El Dorado pentruinregistrate la Registrul Comerţului."Code:cele 49 de casele de amanet
Adica unul si-a amanetat antena si de aici rezulta ca in general "timisenii" fac asta. Bravo!
Prin analogie dat fiind ca Bucurestiul are un primar tigan capitala este o tiganie?
Sau daca un ungur din Harghita a comis o crima rezulta ca toti ungurii sunt criminali.
Treziti-va si nu mai cascati gura la tot ce scrie presa, mai ales un trust in pragul falimentului si care e evident ca ar scrie orice pt online ca sa stoarca cat poate de mult de pe bannere.
Sai lejer, nu mi-am cascat gura si nu imi creez pareri dupa 1-2 stiri. Am vazut, am citit si am postat.
Am cautat pe forum sa vad daca este o categorie cu perle jurnalistice din domeniul satelitilor, dar negasind am postat aici.
Cum zici tu, cine ia in serios astfel de stire, e dus cu capul.![]()
Fiti seriosi... stirea aia precis are alt scop... numai ca nah, trebuiau sa se lege de un subiect.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Era antena Vecinului !!!!
"..............capitala este o tiganie?" - Ca iti place sau nu , capitala a devenit o "tiganie" indiferent de ce primar este in prezent la conducere
Uita-te cum arata sau du-te sa iti rezolvi niste prb. pe la institutiile statului si sa vezi pe pielea ta de ce "tiganie/tiganiada" ai parte
Cat legat de articolul in cauza , stati linistit ca si in Bucuresti au existat cazuri similare , ca nu sa pomenit prin ziare asta este altceva