Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: info ..... Realitatea TV intră ?n faliment

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default info ..... Realitatea TV intră în faliment

Realitatea TV intră in faliment

05.09.2011

'' Omul de afaceri Elan Schwartzenberg va cere insolvența postului de știri Realitatea TV, potrivit unor surse din piață. In luna aprilie, Schwartzenberg a cumpărat 92% din acțiunile de la Realitatea Media de la controversatul Sorin Ovidiu Vintu.

''

evz.ro
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai nu se poate , un asemenea post tv impartial si plin de stiri de importanta nationala sa pateasca asa ceva mai ales acum ca sunt pe locul 3 dupa spusele lor ... Doamne ce nedreapta este viata uneori .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu prea cred, daca nu-i mai convine de ce sa nu-l vanda? Ca e un brand totusi!
    Si excrementu' zilei nu mai citesc demult ...

PS "Impartial" nu e niciunu!!!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

solutia cu insolventa este o smecherie facuta de multi ca sa nu plateasa penalitati la cine stie ce credite si obligatii

se blocheaza pe o perioada de 1-2 ani totul si firma merge inainte , dupa care o vinde altuia cu datorii cu tot si el iese in castig

daca e reala stirea cam asta e problema nu neaparat falimentul
    in caz normal cand se aude de insolventa se stie ca urmeaza faliment , dar de multe ori cand auzi de asa ceva in Romania poate e ce zic eu
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai si Vantu de ce credeti ca a vandut-o ?
    Daca situatia era buna nu cred ca o vindea , insa prea multe belele + criza = datorii si astfel a "pasat-o" la altcineva s.a.m.d

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

nu se inchide, ca vin alegerile si e nevoie de o tribuna cu credibilitate ( cat de cat ), insolventa edoar asa ca sa nu-si plateasca datoriile
    oftopic: oare o persoana fizica poate cere insolventa , ar fi super tare

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu se inchide, nu falimenteaza:
    ”Mi-am propus să reușesc să spun că această televiziune pierde cat produce, respectiv să nu fie nevoie să aduc bani de acasă lunar. Mi-am propus ca acest proces să dureze un an de zile, incepand din septembrie , insă mi-am luat o marjă de trei ani pentru a fi sigur că nu ratez cele două obiective”, adaugă Schwartzenberg.
    Link
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru