mai nu se poate , un asemenea post tv impartial si plin de stiri de importanta nationala sa pateasca asa ceva mai ales acum ca sunt pe locul 3 dupa spusele lor ... Doamne ce nedreapta este viata uneori .
Dislikes: 0
Realitatea TV intră in faliment
05.09.2011
'' Omul de afaceri Elan Schwartzenberg va cere insolvența postului de știri Realitatea TV, potrivit unor surse din piață. In luna aprilie, Schwartzenberg a cumpărat 92% din acțiunile de la Realitatea Media de la controversatul Sorin Ovidiu Vintu.
''
evz.ro
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
mai nu se poate , un asemenea post tv impartial si plin de stiri de importanta nationala sa pateasca asa ceva mai ales acum ca sunt pe locul 3 dupa spusele lor ... Doamne ce nedreapta este viata uneori .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu prea cred, daca nu-i mai convine de ce sa nu-l vanda? Ca e un brand totusi!
Si excrementu' zilei nu mai citesc demult ...
PS "Impartial" nu e niciunu!!!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
solutia cu insolventa este o smecherie facuta de multi ca sa nu plateasa penalitati la cine stie ce credite si obligatii
se blocheaza pe o perioada de 1-2 ani totul si firma merge inainte , dupa care o vinde altuia cu datorii cu tot si el iese in castig
daca e reala stirea cam asta e problema nu neaparat falimentul
in caz normal cand se aude de insolventa se stie ca urmeaza faliment , dar de multe ori cand auzi de asa ceva in Romania poate e ce zic eu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pai si Vantu de ce credeti ca a vandut-o ?
Daca situatia era buna nu cred ca o vindea , insa prea multe belele + criza = datorii si astfel a "pasat-o" la altcineva s.a.m.d
nu se inchide, ca vin alegerile si e nevoie de o tribuna cu credibilitate ( cat de cat ), insolventa edoar asa ca sa nu-si plateasca datoriile
oftopic: oare o persoana fizica poate cere insolventa , ar fi super tare![]()
Nu se inchide, nu falimenteaza:
Link”Mi-am propus să reușesc să spun că această televiziune pierde cat produce, respectiv să nu fie nevoie să aduc bani de acasă lunar. Mi-am propus ca acest proces să dureze un an de zile, incepand din septembrie , insă mi-am luat o marjă de trei ani pentru a fi sigur că nu ratez cele două obiective”, adaugă Schwartzenberg.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru