am pus cartela in dm 7025 pe cccam si merge perfect in conax numa alea cu nagra daring sau hustler nu se deschid.ce trebuie oscam? si de unde ?
am pus cartela in dm 7025 pe cccam si merge perfect in conax numa alea cu nagra daring sau hustler nu se deschid.ce trebuie oscam? si de unde ?
nu e focusatalea cu nagra
Cred ca trebuie sa pui PIN in cccam.cfg
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@uwa
Adauga linia asta in cccam.cfg
PIN: /dev/sci0 1234
Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;Vu+solo2;dreambox 500s x2+alte conserve
Asa cum a precizat si @lao pune in CCcam.cfg linia PIN: /dev/sci0 1234, da un restart la CCcam si spune daca e ok.
Last edited by dMd; 17-08-11 at 18:25. Reason: ...s-a postat deja si de @condei
Sau, poate trebuie sa puni cartela mai mult timp in recept. sau in scam. bafta.
Last edited by delta2k2; 18-08-11 at 01:03. Reason: Regula 12 : Quote inutil
am platit,pachet full fara panonia,vreo 125 euro pe un an cu receptor folosit. am pus linia dar nu functioneaza!!!
Last edited by uwa; 18-08-11 at 10:24.
@uwa
inseamna ca iti merge acuma ?? sau cum sa inzelegem ??
Ptr. ca la mine nu am reusit chiar asa de simplu sa deschid - adica '' freischalten `` aceste programme
da merge.nu a fost sci0 corect. cartela se afla in slotul de sus care este nr 1 asa ca trebuie sci1 adica cu PIN: /dev/sci0 1234 se face o linie in cccam cfg si restart cccam.in slotul de jos mai am o cartela de akta si cu akta se stie ce se intampla
ma rog , la mine nu a vrut sa o ia cu aceasta metoda
eu am deschis cu AlphaCrypt modul
ceva asemanator ca si AICI
Last edited by Black_Angel; 19-08-11 at 02:25.
eu am dm 7025+ cu newnigma2 3.2.1 pe cf si dm 500hd tot cu newnigma2 3.2