Ahaha,Badea va fi coleg cu Huidu si Gainusa.Ahaha.
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
Am citit link-ul si cred ca e mai mult scris la misto.Un exemplu:
Antena 1 difuza niste filme de doi lei,le repetau mult,dar nu am vazut sau auzit sa fi repetat acelasi film in doua (TREI) seri consecutive.Deci credibilitatea autorului tinde acum catre zero....pe vremea cand Voiculescu abia lansase Antena1, omul avea un obicei: urmărea mandru, dar regulat, filmul de seară care rula la televiziunea lui. Cand se intampla să piardă filmul de seară, suna in ziua următoare, la conducerea postului, intreba „ce film avem diseară“ şi, indiferent de răspuns, cerea să se difuzeze filmul din seara anterioară, pe motiv că-l ratase. Aşa se explică de ce pe la jumătatea anilor 90 vedeai acelaşi film in două sau chiar trei seri consecutive...
De altfel aberatia nu e confirmata deloc:
http://www.capital.ro/detalii-artico...-152456-1.html
"Este doar un zvon care circulă pe piață, nu este fundamentat. Piața media din Romania are nevoie insă in acest moment de consolidare, iar această consolidare se poate realiza doar prin achiziții. Şi noi, la randul nostru, vrem să ne consolidăm prin achiziții ulterioare.", a declarat Codruț Şereș pentru "Capital".
Şi Magda Istrate, PR Manager Prima TV, a infirmat acest zvon: "Zvonul conform căruia operațiunile ProSiebenSat 1 in Romania ar putea fi preluate de trustul Intact este total nefondat. Nu numai că Prima TV și statiile radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM nu au fost preluate, dar nici nu suntem in discuții cu Trustul Intact sau cu vreun alt potențial cumpărător".
Şereș a mai precizat că in scurt timp, trustul Intact va publica un comunicat de presă privitor la acest zvon.

Reply With Quote