Romania - Franta
2 - 1
Mult succes echipei noastre. Trebuie sa fim mai buni ca ei, trebuie sa credem in victorie.
Dislikes: 0
1 - 0
![]()
Bafta multa ROMANIA !!!
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Romania - Franta
2 - 1
Mult succes echipei noastre. Trebuie sa fim mai buni ca ei, trebuie sa credem in victorie.
Last edited by aliosa2004; 06-09-11 at 19:23.
Nu va mai face-ti sperante cu echipa asta de 2 lei . Nu am fost in stare sa batem echipe mult mai slab cotate decat Franta .Si visam sa batem? Nu avem nici o sansa.
Luam bataie cu 3-1,ne vor lasa sa le dam si noi un gol asa ca sa nu ne facem de rusine si pentru ca vor juca lejer pe final.
:
eu propun schimbarea numelui in "Romania - Franta nici o sansa pentru prezenta la EURO".
Francezii au un antrenor de doi lei,a lasat pe banca cel putin 3 jucatori "grei".Tot nu cred ca avem vreo sansa sa castigam.Nici macar 1 punct din greseala.
:
Final de meci. Macar bine ca nu au inaugurat stadionul cu o infrangere ...
E bine si asa, speranta moare ultima.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Apropo de teren, ziceai că a fost proaspăt arat. Ce naiba, or fi recoltat cartofi de sub brazdele alea ?
ar fi fost prea de tot sa avem un stadion cu adevarat european ... vorba lui basescu , vazuta din elicopter romania este o tara frumoasa
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Pacat de atmosfera creata, gazon jalnic, acolo nu pot juca Otelul, Rapid si Steaua in cupele europene.Daca Otelul joaca marti sau miercuri si joi Steaua sau Rapid, deja meciul de joi se joaca in transee......
Nu lua viata in serios niciodata. Oricum nimeni nu iese din ea viu.
Imi cer scuze,am gresit total scorul.Francezii erau prea plictisiti.Mi-am adus aminte de meciul cu Olanda cand practic eram invitati sa-i batem dar noi nu puteam.
Mi-a placut apararea echipei,dar la mijloc nu avem jucatori.Asa nici despre atacanti nu poti spune nimic pentru ca nu aveau mingi,poate doar cele trimise de Banel prin spatele portii sau centrate direct la portar.![]()
:
un nou banc despre gazonul de pe stadionul national :
De ce a arătat gazonul atat de prost? A jucat bine Bănel şi a arat terenul![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !