Ei normal ca sunt in deceniul al 11-lea,nu inteleg de ce te miri.Au doar ocazia sa se plimbe cu ceva din secolul asta,dar in rest e corect.
Dislikes: 0
"Limuzina s-a demodat. Suntem in deceniul 2011, anul deceniului, botezul deceniului", a spus unul dintre invitaţii la nuntă."
http://www.realitatea.net/aroganta-m...ul_867601.html
Prostia invadeaza Romania!
http://www.youtube.com/watch?v=tuhpu3Ir1W4
Last edited by horatyu; 05-09-11 at 14:26. Reason: corectura de serviciu...sa fie conform cu realitatea :D
Ei normal ca sunt in deceniul al 11-lea,nu inteleg de ce te miri.Au doar ocazia sa se plimbe cu ceva din secolul asta,dar in rest e corect.
:
mancati-as ne-am modernizat si noi ce salba mea
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu am observat daca elicopterul avea coviltir si felinar.
ce coviltir ? ce felinar ? ... piele de Alcantara si becuri cu led-uri , ce pana mea ca doar suntem in deceniul al 11-lea
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Radem noi, dar nu e rasul nostru!
In 2050 o sa fie majoritari, dar nu-mi pasa, pana atunci ma duc...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Si daca nu te duci? Peste 39 de ani abia o sa iesi la pensie.
Da o realitate cruda, dar dupa anii 90 a fost socant ca multi tigani au trecut direct de la caruta care avea coviltirul "de serviciu" de care s-a vorbit si corturi de unde le venea si numele ===> tigani cortorari , direct la limuzine mercedes-benz obtinute (cum altfel) din furturi si alte inselaciuni, dar de atunci si pana in ziua de azi se descurca si nu sunt luati la rost de autoritati si astfel se imbogatesc mult peste ce am realiza noi din munca cinstita ducand la aparitia de elemente ca Bercea " mondialu' " si Leo de la Strehaia si cine mai stie ce alt tigan care cica e rrom cinsitit si discriminat si nu tigan hot si plin de tupen care asteapta sa insele romani naivi .
Autoritatile le mai dau si tot felul de alocatii si ajutoare sociale ca...sunt necajiti saracii.
Asta meritam daca nu inteleg autoritatile sa ii intrebe de unde au realizat venituri asa de mari , de au reusit sa cumpere masini si vile si alte si alte bogatii cum sunt acele salbe de aur ( care cantaresc cateva kilograme) sau macar sa ii impoziteze corect ca pe noi astia care nu ne ocupam cu furtul si inselatoria.
Last edited by horatyu; 05-09-11 at 17:54.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Autoritatile? HA! In Timisoara tiganii au fost ajutati de catre autoritati sa cumpere strazi intregi, ultracentrale.... si asta inca din anii '90.
Fara numar fara numar !!!!!!
@zappa
Pune si formatia aia länga ei , e de 2 lei
Poate ca am fost invatati sa primim numai si sa ne plängem de mila