Results 1 to 3 of 3

Thread: Interese economice straine pentru interesul national

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Interese economice straine pentru interesul national

Daca pe ai nostri conducatori nu prea sunt interesati decat pe plan personal , iata ca "migdalatii" le propun o iesire din impas legat de domeniul dvb-t :

- Ce planuiesc mai exact chinezii de la ZTE in Romania: Centru de perfectionare in apropierea unui aeroport si producerea de echipamente de receptie pentru televiziunea digitala terestra

Mai multe detalii puteti citi pe : http://economie.hotnews.ro/stiri-tel...a-terestra.htm

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

e o actiune binevenita daca s-ar finaliza foarte rapid. altfel televiziunea dvb-t nu ar mai interesanta decat pentru taximetristi sau soferi care ar folosi in masinile lor GPS-uri cu tunere dvb-t, cum de altfel cam toti taximetristii din Korea folosesc deja. Datorita lipsei de implicare a guvernantilor, televiziunea terestra nu mai prezinta momentan interes decat pentru 2% din populatie. Televiziunea prin cablu si satelit au acoperit segmentul majoritar al populatiei, De altfel dvb-t nici nu exista in romania, zonele baneasa sau sibiu sunt neglijabile, fiind aproape total ignorate chiar de populatia din mica lor zona de acoperire.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E bun si pentru receptia mobila,eu cel putin astept cu LCD-ul portabil de 3-4 ani.Cred ca il "pensionez" si tot nu o sa fie digital,pe analogic nu am cum sa il folosesc.
    :