fratilor am si eu o intrebare.
Am intrat in posesia unui card NDS imperecheat cu un Cam NDS care functioneaza perfect pe DM 8000 si vin cu intrebarea de baraj:
Se poate sa sa leg acea cartela prin cam cu Oscam sau Cccam?
Dislikes: 0
fratilor am si eu o intrebare.
Am intrat in posesia unui card NDS imperecheat cu un Cam NDS care functioneaza perfect pe DM 8000 si vin cu intrebarea de baraj:
Se poate sa sa leg acea cartela prin cam cu Oscam sau Cccam?
Din cate stiu cam-urile nu se pot lega la emu...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Pana la urma nu e nimic ciudat postat acolo, doar ca se poate !
Un ochi atent obsearva si alte detalii, scria @lao mai jos /dev/sci0, si cu asta a spus tot.
Nu a explicat nici ce a facut, nici cum a facut, doar ca se poate. Cred ca e o postare cat se poate de "cuminte".
Bravo @piciul !![]()
Pai cu parola aia ce faci? Lasa fara, sa mai salivam si noi!![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Principial DA ! cu conditia sa stii ce BoxID foloseste CAM-ul in relatia cu cardul ...
si asta nu cred ca este simplu ! in acest moment poti sa-l bagi direct in cardreader
si CCcamul sau Oscamul ...se vor descurca ! direct prin CAM ...NU !
din cate stiam eu camuri nds nu prea exista
vreau si eu unu pt dolce daca chiar exista![]()
Deci, in principiu, poti folosi cardul daca cunosti informatiile necesare introducerii lui direct in emu, fara cam. Adica imperecherea cu cam trebuie s-o sti...
Ai PM si daca esti de acord ...........
Last edited by delta2k2; 02-09-11 at 22:01. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Ne "luminezi" si pe noi?! Nu trebuie sa dai detalii personale sau despre ce provider ai....
As vrea sa bag si eu un cam, doua in oscam sau macar in cccam
DA
Mersi piciul
Ar fi o solutie
Ai redictionat adresa (seria) camului pentru cititor in sistem ?
Ai descoperit AMERICA!
Nu va mai amagiti fratilor, voi nu aveti card imperecheat cu cam-ul si nici nu o sa aveti.
In rest .... sa fiti iubiti !
Last edited by zildan; 03-09-11 at 18:49.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nici eu nu am ,au alti !