Bronzaluminium iz za best!
Dislikes: 0
Si zici ca Mentalist asta e mai tare decat Extasy?![]()
:
Bronzaluminium iz za best!
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
lasati omul sa se concetreze nu il mai intimidati ... soarece pastreaza actuala concentratie de furadan si baga rapid si o poezie daca nu apuci sa scrii o povestire
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
cred ca e retorica intrebarea , am explicat foarte clar mai sus , dac nu se repeta identic inseamna ca nu este un mesaj de sus ci doar o amagire a subconstientului , o frustare iesita din strafundurile mintii tale
daca stai si analizezi putin poti spune cu adevarat daca ai avut sau nu astfel de vise si nu cred ca am avut multi din noi vise care se pot repeta identic si cu acelasi mesaj, poate ceva asemanator dar nu identic
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Mare "panaramă" eşti zmeurici. Nu te dezminţi![]()
dati unj copii paste in subtitrarea facuta de soarece si bagati in dmvar/script sectiunea cccam.....cam.sh
CAMNAME="CCcam/soarece"
USERNAME=""
ZAPTIME=6
CAMID=6370
DVBSET=0
INFOFILE="ecm.info"
INFOFILELINES=
# end
remove_tmp () {
rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
}
case "$1" in
start)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
remove_tmp
/var/bin/CCcam_2.2.1 &
sleep 15
/var/bin/pmttrans
;;
stop)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
kill `pidof newcs_1.67 `
killall newcs_1.67 CCcam_2.2.1 2>/dev/null
sleep 2
remove_tmp
;;
*)
$0 stop
exit 0
;;
esac
exit 0
########toata jmecheria era aici...6370##############
Il punem in rama sa fie amintire.![]()
:
la setarea in dreambox si anume Plugins-Gemini(8 intrari) cei care ati downloadat Rss / Weather / Webcam ....prin anumite setari imi indica---- vremea pe glob---- setarea vine in var / tuxbox /configurare ....aplicatia webcam.xml nu mai functioneaza aveti careva idei ,sau raspunsul era sa caut pe net intrebarea![]()
Last edited by soarece; 20-02-12 at 16:50.