Pentru oricine se gandeste sa arunce banii pe tastatura asta: mai bine faci orice altceva de ei.
E complet inutila pe Amiko Alien pe Opera. Daca totusi vi se pare utila pentru PC, datii bataie, dar altfel e inutila doar pt. receptor.
Pentru oricine se gandeste sa arunce banii pe tastatura asta: mai bine faci orice altceva de ei.
E complet inutila pe Amiko Alien pe Opera. Daca totusi vi se pare utila pentru PC, datii bataie, dar altfel e inutila doar pt. receptor.
N-am cum să te contrazic. Unii dintre noi incă mai aşteaptă să funcţioneze corect măcar ce scrie pe ambalajul receptorului.
Ma adresez celor care detin o astfel de tastatura. Este functionala si pentru cautarea si schimbarea canalelor cu functia search, sau in modulul youtube? Deoarece este cam lent sa cauti cu telecomanda anumite canale sau sa scrii denumirea unor fisiere pe youtube cu telecomanda.
Este compatibila.
Eu am renuntat sa o mai folosesc pentru Alien. Cert este ca nu poate face minuni o astfel de tastatura, dar asta nu din vina ei, din cauza receptorului. Tastatura aceasta se poate folosi si pe dispozitivele mini-pc cu android, chiar functioneaza foarte bine si sunt multumit ca i-am gasit o intrebuintare mult mai serioasa. Alienul ramane un bun receptor de satelit, cu cateva "floricele", unele doar intentii, altele doar inventii. Youtube are mereu probleme, iar Opera nu cred ca va fi optimizat pentru o rulare cat de cat acceptabila pe acest receptor.
Deci, cei care aveti o astfel de tastatura o puteti folosi si pentru stick-urile usb-minipc cu android. In felul acesta tv-ul se transforma intr-un dispozitiv multimedia complet si cu acces la internet, iar receptorul de satelit ramane receptor de satelit.