Results 1 to 13 of 13

Thread: samsung lcd tv le32b350

Standard RSP member uzzy2008's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default samsung lcd tv le32b350

salut. am tv-ul mai sus mentionat si nu reusesc sa prind nimic pe digital de la rds. am schimbat din meniul de service regiunea pe ND(nordic era pe europe), asta ca sa-mi apara Finlanda. La scanare imi apare digital cablu scanez si nimic. e posibil sa nu aiba tuner dvb-c, ci doar dvb-t? pe multe site-uri am vazut ca scrie despre tv ceva de genu dvb-c licentialt finlanda. pot testa-vedea cumva daca are dvb-c?

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu pe diverse site-uri am gasit ca are doar tuner DVB-T.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Selecteaza la Country - Europa de Est , intr-o codul 0,0,0,0 dai pe Auto - store si cautare pe Digital & Analogue
    Ar trebui sa iti gaseasca vreo 60/62 prg. tv in analogic , 108 prg. tv in digital ( dvb-c ) si 8 prg. radio
    Din cele 108 prg. tv sd/hd din dvb-c , 14 sunt criptate si nu le poti vizualiza , restul fiind free si 8/9 prg. tv sunt hd
    Caracteristiciile modelului : http://www.lcd-compare.com/televiseu...G-LE32B350.htm

Mentioned
    0 Post(s)

am cautat si asa nu prinde nimic pe digital. modelul exact e le32b350f1wxxh. nu stiu unde sa ma uit sa vad ce tuner are si sa caut modelul sa vad daca stie si dvb-c.

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Din cate imi dau seama stie doar DVB-T. Incearca pe forumurile de specialitate, poate exista vre-un firmware hack cu care poti activa DVB-Cul.
    Eu am un LG pe care am activat posibilitatea de redarea filmelor cu ajutorul unui hack.
    In orice caz, hardwareul trebuie sa fie compatibil cu DVB-C in cazul tau.

LE
    vezi la samygo.tv poate, poate

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Atunci nu este prb. cu lcd-ul ci cu semnalul de cablu - refati toate legaturile, schimba mufe unde este cazu, eventual si un cablu mai bun, la fel si spliter/e daca folosesti
    Cineva sa plans pe alt forum cam de aceeasi poveste ca a ta si pana la urma era din conexiunile/cablu/spliterele care le folosea
    Poti pune imaginiile meniului de cautare/configurare pt. receptie ?
    Sa iti pot scrie ce setari/pasi ai de urmat , din pacate in manual nu sunt decat scrise ceea ce ti-am scris eu mai jos ( adica ceva sumar )
    Poate omiti ceva sau ai setat in continuare ceva gresit
    Eu am mai ajutat pe cineva cu lcd Samsung la cautari si stiu ca am ales doar Europa de Est la Tara/Country , am scris un cod de 4 x 0 ( 0,0,0,0 ) am dat pe Cable cu Auto Store si Digital & Analogic
    Ia gasit si memorat toate prg. tv atat din analogic cat si din digital

Loplo nu are de a face activarea media playerului cu receptia in dvb-c , mai ales ca el trebuie sa aibe in meniul de cautare de a alege sursa de semnal intre Antena si Cablu
    La tine este alta poveste
    Last edited by mario08; 28-08-11 at 18:17.

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Stiu ca este alta chestie divx si DVB-C, dar daca TVul lui nu asre DVB-C in lista de dotari singura sansa ramane un firmaware hack.
    my 2 cents.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

@uzzy2008 Adreseaza-te unui service specializat sa nu ramai fara el, ei o sa caute/stie daca are suport hard si daca e cazul o sa-ti faca si update de soft. Nu te risca aiurea ca asta cu hack-ul nu e chiar asa simplu cum pare si raspunderea e a ta. Ai o clipa de neatentie, faci o greseala si PA! Si e pacat!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Ce versiune de firmware ai pe el la info samsung ?
    ..::EGAMI TEAM::..

Mentioned
    0 Post(s)

multumesc de raspunsuri. nu e de la cablu pentru am un lg si asta merge. am vb si cu cei de la samsung si ei zic ca ar avea dvb-c:"Va multumim ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
    In legatura cu solicitarea dvs, va informam ca acest model are un tuner DVB-T/C.
    ". o sa mai caut pe net, sau o sa vad poate gasesc pe cineva pe la service sa-mi zica mai exact. Le-am solocitat celor de la samsung sa ma ajute sa-l fac sa mearga...o sa vad ce raspuns imi dau si revin.

ps: ma uit diseara si zic exact ce firmware are

Mentioned
    0 Post(s)

firmware actual:2009/10/07_002002

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Intradevar sant programe digitale dar ptr receptia terestra sau cablu aferent tipului de tuner ce are tv-ul incorporat ,niciodata nu va receptiona programele digitale pe cablu ( DVB-C )sau receptia terestra(DVB-T )daca tv-ul nu este prevazut cu asa tunerul corespunzator chiar daca faci update de firmware.Sant tv-uri care daca nu se pun anumiti parametrii de receptie manual nu va prinde absolut nimic ,ex.anumite modele Sony Bravia .

Mentioned
    0 Post(s)

am cautat si manual. cred totusi ca nu are decat tuner dvb-t. am gasit in service menu, chipul pe care il foloseste tunerul pentru demodulare si e unul pe care samsung il foloseste la tunerele dvb-t. s-ar putea totusi sa nu aiba. o sa intreb la un service samsung local.