Sigur ai ceeat bine stikul ? de recunoscut recunoaste face si boot dar e ceva la scriptul de init din imagine
Sigur ai ceeat bine stikul ? de recunoscut recunoaste face si boot dar e ceva la scriptul de init din imagine
..::EGAMI TEAM::..
Eu zic ca da ... oricum la instalarea imaginii reformateaza partitia
Last edited by delta2k2; 28-12-12 at 13:30.
Pe vrema cand aveam un katy un moderator de aici a precizat clar trebuie formatat in ext2 cu CreateMini inaite pentru multi boot
Exact asa am facut si eu ...
Am urmat pasii de aici http://wiki.mbremer.de/index.php?title=Hauptseite/UFS910/Installation/#3..29_MAXI-U-Boot_installieren
Mihai
Last edited by delta2k2; 28-12-12 at 13:30. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Poate @zildan are o solutie in cazul tau dar cred, ca nu ai facut ceva corect..cred...
Studiez acum si se pare ca problema este de la imaginea din flash ...
Ai o imagine de E2 pentru UFS 910 actuala? Toate linkurile de pe forum sunt moarte (megaupload etc) nu mai au fisierele acolo
Mihai
Last edited by delta2k2; 28-12-12 at 13:53. Reason: Regula 12 : Quote inutil
In flash instaleaza AAf e cea mai stabila.
erase din greseala .... acum nu cred ca mai am nimic decat bootloaderul. Singura chestie ce ma lasa sa fac e sa fac update cu emergency update dar nu cred ca am ce trebuie . Ma dispera asta.
Last edited by maximuss; 11-12-16 at 19:31.
Acum scrie imagine in flash.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
nu merge cu xp....Da eroare aaf recovery..
NetFrameWork l-ai instalat? V2.0 sau mai mare, fără el nu merge sub XP.
Last edited by val; 11-12-16 at 17:48.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Tot nu ma las ... Am pierdut noptile astea degeaba ? Am refacut cablul adaptor usb to serial asa ca il folosesc pe asta .
Ar fi bine daca ai găsi o vechitura de unitatea pc cu port serial si hard de aproximativ 10 gb pe care să instalezi xp-ul si cele necesare pt. UFS910.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K