Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 31 to 45 of 100

Thread: MAXX

  1. #31
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by dyngo
    1. Pe Cam3 merge? am vazut ca are si ceva pentru Phoenix
    2. Cartela avem
    3. Daca se poate pe mail
    4. Rabdare doar ce da EL

    PS
    Daca reusesc treaba asta ma scutesti de balacareala nevesti-mi, cand face curatenie :roll: si se incurca in fire. Cand a auzit ca am in plan sa mai trag inca un cablu sa pot face sher intre receptoare, a luat foc
    Apropo... Ceva solutii pt sher intre Humax HDCI 2000 si Echosmart?


    Poate CAS3 ,merge precis, eu am Cas2;soft prin email sau Skype,spune-mi ce vrei

  2. #32
    Standard RSP member dyngo's Avatar
    Join Date
    13 Feb 2007
    Posts
    527
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Da ai dreptateCAS3 , am facut modificarea...
    acum sunt la munca si nu am ce face cu ele aici, vorbim diseara cand ajung acasa
    Ideea era sa ne povesteasca mai multe colegul care din cate am inteles a reusit operatiune, si sa invatam(evitam) din "greselile" lui.

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by eugennico
    Pentru inceput avem nevoie de :

    1. Modul de cititor de smartcard - Phoenix( Reset LOW) cuarţul - la 3, 579Mhz
    2. Cartela MAX(720lei)
    3. SOFT:
    -Winexp51
    -ViaDesCo2
    -Scr56ru
    - EMM Loganalyzer 160
    - Letibe 506
    -Via2calc
    - UVCE 3996( singurul care face update la cartela cu prog DVB)
    - ViaUtil 01
    4. MULTA MULTA RABDARE



    Cei ce nu aveti programele pot sa vi le trimit
    Pune-le pe www.zshare.net ca poate intereseaza pe mai multi.

  4. #34
    Standard RSP member dyngo's Avatar
    Join Date
    13 Feb 2007
    Posts
    527
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Upssss.... se pare ca suntem pe cale sa dechidem "cutia Pandorei" :twisted:

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    ...dar un tutorial?...

  6. #36
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by staric
    OFF
    eugennico te-am mai intalnit pe un forum rusesc ? Daca ai probleme cu rusa spune ca te ajut. Vezi acest forum http://www.satcode.biz/forumdisplay.php?f=17
    se lauda ca sunt cei mai buni in decodari ca eu sunt la etapa de adunat informatii
    merg pe mai multe forumuri rusesti ,stiu putina rusa multumesc

  7. #37
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    cel mai bine instalati Skype de pe net , microfon si totul e oK

  8. #38
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    Quote Originally Posted by dyngo
    1. Pe CAS3 merge? am vazut ca are si ceva pentru Phoenix
    2. Cartela avem
    3. Daca se poate pe mail
    4. Rabdare doar ce da EL

    PS
    Daca reusesc treaba asta ma scutesti de balacareala nevesti-mi, cand face curatenie :roll: si se incurca in fire. Cand a auzit ca am in plan sa mai trag inca un cablu sa pot face sher intre receptoare, a luat foc
    Apropo... Ceva solutii pt sher intre Humax HDCI 2000 si Echosmart?
    nu pe cas 3 nu merge...

  9. #39
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by outcast
    Quote Originally Posted by dyngo
    1. Pe CAS3 merge? am vazut ca are si ceva pentru Phoenix
    2. Cartela avem
    3. Daca se poate pe mail
    4. Rabdare doar ce da EL

    PS
    Daca reusesc treaba asta ma scutesti de balacareala nevesti-mi, cand face curatenie :roll: si se incurca in fire. Cand a auzit ca am in plan sa mai trag inca un cablu sa pot face sher intre receptoare, a luat foc
    Apropo... Ceva solutii pt sher intre Humax HDCI 2000 si Echosmart?
    nu pe cas 3 nu merge...

    DE ce nu merge pe cas3

  10. #40
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    pentru ca ai nevoie de un phoenix sau un season ca sa citesti max...cu cas poti scrie eventual un card(clona)......eu am cas 3 de 5 luni si am tot incercat......pe mine ma roade mai mult digi...la max am renuntat....la max vor fi key zilnic....

  11. #41
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by outcast
    pentru ca ai nevoie de un phoenix sau un season ca sa citesti max...cu cas poti scrie eventual un card(clona)......eu am cas 3 de 5 luni si am tot incercat......pe mine ma roade mai mult digi...la max am renuntat....la max vor fi key zilnic....
    nu e adevarat merge si cu Cas3 poti citi cardul de MAX,merge perfect pe sky star2 cu progdvb+cas3+uvce inclusiv update la card

    Apropo de key cred ca sint primul care apostat key de MAx ,Verifica
    Daca ai cele de mai sus poti sa afli Max Tv DCW imediat

  12. #42
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    nu sa vizionezi programe....sa citesti ce e pe card....vizionat e una sa citesti date de pe card e alta....

  13. #43
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    un lucru interesant ai spus totusi.....cum faci sa vezi progdvb.+cas 3 ? poti sa explici te rog...eu doresc sa vad digi in loc de max.....

  14. #44
    Standard RSP member eugennico's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Location
    OLT
    Posts
    252
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by outcast
    un lucru interesant ai spus totusi.....cum faci sa vezi progdvb.+cas 3 ? poti sa explici te rog...eu doresc sa vad digi in loc de max.....

    Cardul digi nu merge nici in alt receptor dar pe sky star2,fara BOX KEY

  15. #45
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    1,660
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    asta stiu explica cum faci sa vezi max cu cas 3...te rog...

Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •