nu are voie omul sa isi dea cu parerea ca repede sariti voi...normal ca nu e pin-ul ca altfel nu se agitau negri nostri sa ne trimita maiulri de la banca sa ne ceara pin-ul..oricum ia saltat pe toti..bine au facut...
Dislikes: 0
E pin de verificare,nu PIN-ul cardului.PIN Verification Value (PVV, 4 characters) asta e pin-ul
Floricel.![]()
:
nu are voie omul sa isi dea cu parerea ca repede sariti voi...normal ca nu e pin-ul ca altfel nu se agitau negri nostri sa ne trimita maiulri de la banca sa ne ceara pin-ul..oricum ia saltat pe toti..bine au facut...
chestia de m-ai sus... se poate colora,in fine rominasul are el ceva materie cenusie,chiar dadusem peste cineva care se ocupa cu gainari deastea ,dar momental tipul nu mai da nici un semn de viata ,cred ca la papat babaii,sau cursa pe care o ocolea soarece tipul a cazut in latin fine eu il astept, pustiul avea creer ,de creer , acum depinde ce o fi facut ,toate cele bune cu stima soarece ,sper sa va tin la curent
Last edited by soarece; 14-09-11 at 21:48.
Daca are creer e bine.
Altfel imi plac clonatii virgini,fosti eekeri fara creer.
PS:Nu ca acum ar avea prea mult "creer",google e tot nefolosit de el.Parca eu am zis ca PVV e de fapt pin-ul.
PPS: De ce ne pierdem timpul cu clonele astuia?Cel putin soarece e haios,ala e rau intentionat.
Last edited by zmeura; 14-09-11 at 23:56.
: