Pai tot pe centura trebuie sa o iei. Prin sud sau prin nord, e cam aceeasi distanta...
Dislikes: 0
Venind dinspre litoral pe A2 , ce traseu imi recomandati spre Pitesti pe A1 , dar ocolind Bucurestiul ?
As vrea sa evit traficul din capitala, chiar daca voi face cativa km in plus. Acum 2-3 ani am trecut pe soseaua de centura, undeva pe langa Jilava.
Multumesc
Pai tot pe centura trebuie sa o iei. Prin sud sau prin nord, e cam aceeasi distanta...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Desigur ... tot pe centura trebuie sa merg.
Anul trecut am inteles ca au fost niste lucrari, erau niste blocaje. Nu stiu daca au fost finalizate lucrarile.
Niste puncte de reper ? Recomandari ?
Stai sa dau un tel. Niste colegi au luat-o prin nord de curand, cateva zile la rand, de pe A1 pana la Cernica.... si inapoi
E drumul bun prin nord, mult mai bun...
Last edited by lao; 25-08-11 at 17:59.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am fost si eu acum 1 saptamana ,am luat-o pe centura prin nord .am facut cam o ora ,in jurul orei 14.. Am mers 3/4 din centura cu 100 km/h si 1/4 cu 5-10 km /h .
Inainte sunasem 4 prieteni,2 imi ziceau sa o iau prin centru ,altii 2 sa o iau pe centura.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
Am traversat prin nord. Pana in zona Pantelimon s-a circulat bara la bara. Restul drumului a fost fara probleme: fara gropi + viteza + doua benzi.