In /etc/tuxbox exista un fisier "satellites.xml".Schimba-l cu unu mai nou, adus la zi de pe site-ul lor si apoi scanezi.
de vreo doua saptamani cand dau scanare pe TP-urile de la bulsatcom imi gaseste programele dolce , mai pe scurt confunda TP de la dolce cu TP de la bulsatcom. A mai patit cineva, stie cineva care e cauza?
Am incercat alt dream500 si merg TP bine.Prima data am crezut ca s-a dilit LNB dar nu el este problema. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc anticipat pentru orice ajutor util.
Mentionez ca acest lucru se intampla doar pe HELAS sat pe alti sateliti nu am probleme.
In /etc/tuxbox exista un fisier "satellites.xml".Schimba-l cu unu mai nou, adus la zi de pe site-ul lor si apoi scanezi.
baga niste buchete updatate , o sa toate canalele si "satellites.xml" updatat poti saa scanezi ce vrei dupa daca nu esti multumit.
bafta mare
acelasi lucru se intampla
nici o schimbare in comportamentul lui
dm800 clona
Am un dm800 cu card gigi in el , vad toti mai putin eu......adica ei vad din linia mea eu nu.
Recunosc ca sunt "mocofan" , dar perseverent.
folosesc ccam 2.1.3./sbox .
Totul e ok dar i-mi scapa ceva , mentionez ca linia mea este deschisa si merge la altii.
Cu respect pt cei care ma vor ajuta ..........
tiraco
frate... ai pus 256 in spate la N?
Ai 1880 ? si tu vezi din 1802? foloseste prio:
P: 1880:000000 # Digi N4
P: 1802:000000 # Digi N3
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@lao ... tu crezi ca fara 256 si prio nu merge? Probabil el se uita pe focusat si vrea sa ii deschida de pe cardul de jiji. Nici macar nu posteaza corect. E la misto!
E posibil si ce zici tu! De, mai posteaza omu si la misto cand se plictiseste...
Dar poate vede din hop din 1802 si d'aia zice ca nu vede de la el.
Si da, nu merge in situatia expusa de mine...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
fratilor am elucidat misterul.problema nu era de la dm ci din cauza vecinilor ca si-au imbracat apartamentul cu poliester si in timpul lucrarilor mi-au desfoliat cablu pe o portiune de vreo 2 metri. am schimbat portiunea si nu mai sunt probleme decat ca a scazut un pic semnalu da cand oi avea timp schimb tot cablu. daca mai pateste cineva la fel sa se uite prima data la cablu nu ca mine am schimbat imaginea la dream vreo doua lnb si diseq.