-
Standard RSP member
DM 800hd+ h-h problema
salutare,
de 2 zile ma confrunt cu o mica mare problema la care nu-i gasesc rezolvare.
am un ansamblu h-h ( strong dm 2100+antena triax tds110 ) + dm 800hd, problema este urmatoarea;
motorul se duce ok pe satelitul dorit, insa numai de la W la E invers nu mai vrea,
daca urc sus pe terasa blocului si-l actionez manual, functioneaza ok stanga -dreapta
am schimbat sursa, tunerul, imaginea, setarile ...........mai e ceva ce-mi scapa????
voi ce parere aveti???
multumesc!
-
Standard RSP member
Am avut aceeasi problema,am rezolvat-o desfacand motorul hh,inauntru are undeva un senzor cu un magnet circular care se roteste peste senzor(nu stiu sa explic in termeni de specialitate)problema era ca din nustiu ce motiv,senzorul era putin departat de magnet,eu nefacand altceva decat sa le apropii putin .Poate te ajuta.
-
Standard RSP member
re
mda... si eu banuiesc ca ceva e cu motorul ( e batran dar inca in putere ~ 7 ani ,un motor fffff fiabil la ce frecus a mancat din partea mea )
multumesc de sugestie, duminica i-au de la tara soleronul sa incerc si cu el, apoi decid alt motor sau i-l desfac pe asta.
-
Member
Beginner
aceiasi problema . Rezolvarea : schimba cu un motor de generatie mai noua cum ar fi Optibox 3800. Asta am facut eu.
La DM800 sursa este la limita (si la originale la fel) si cu motoarele vechi (mai consumatoare) persista probleme.
Zici ca cu DM500 lucreaza perfect ? Corect, DM500-ul are rezerva la amperaj, pe cand DM800 e cam la limita.
Poti incerca sa schimbi cu o sursa de cel putin 4A, ar trebui sa ajute. Eu asta nu am incercat.
Cu Optibox 3800 totul lucreaza la 100%.
Bafta
-
-
Nu stiu de ce te superi pe om. El doar a pus ce problema a avut el si ce rezolvare a facut el. Nu team obligat sa iei unul nou.
Spunene si noua care a fost rezolvarea in cazul tau.