Va mai spune ceva ziua asta? Nu cautati pe goagle. Doar din memorie.
Dislikes: 0
Va mai spune ceva ziua asta? Nu cautati pe goagle. Doar din memorie.
garduri de fer de la uniri la universitate intr-o noapte puse inainte de 23,scapat de stat in soare cu miinile sus
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Cei tineri , nascuti dupa revolutie nu stiu nimic doar ce au citit pe unde au citit sau de la cine a auzit si in ce fel a auzit
Cei mai in varsta isi aduc aminte cu nostalgie si regrete timpul petrecut in timpul repetitiilor , dar si bautele pe cinste dupa
dupa defilarea cu pricina ===>mici bere in padurea din Dumbrava Sibiului![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Acum 67 de ani Romania a intors armele impotriva Germaniei. Ca dupa aceia comunistii au confiscat si au transformat-o intr-o sarbatoare comunista asta e alta poveste; defilare, mici si bere, iesiri la iarba verde.
Imi aduc aminte ca prezenta era obligatorie
cum zice si horatyu bere si mici cät cuprindea dupa la Padurea Verde , formatii ,muzica .....
Acum neam munca domne munca
Parca imi pare rau dupä vremurilea alea
In afara faptului ca trebuia zilnic de luni pana vineri ( uneori si sambata, duminica ) sa rabzi caldura si comenzile unor "indivizi" cateva ore , restul zilei nu era nici o prb.
Salariu iti mergea bine mersi , unii mai "tantosi" tineau chefuri si mai des insa erau anumite riscuri
Mai grav era in apropierea zilei cand erau scosi pana si copii de gradita/clase primare sa se adapteze show-ului si saraci nu prea rezistau caldurilor toride la fel ca un adult
Imi aduc aminte ca a fost o data sau de 2 ori ( din ce tin eu minte ) ca ne-au "chinut" atata cu repetiile pe stadion si cand a fost sa fie nu sa mai tinut dn cauza vremii/ploii
23 august era ziua nationala a Romaniei
era foarte bine ca era vara si era placut afara chiar si daca ploua
acum e pe 1 dec si e frig
suntem cam singurele tari cu ziua nationala iarna
si ziua regelui pe 10 mai era mai nimerita decat 1 dec
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"