Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Clona

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci tu de plictiseala stai aici pe forum? Altii intra aici ori sa dea sfaturi ori sa invete ceva. Deci daca nimeni nu posteaza nimic: primul care o face so pe el.Versat esti, eu am zis ca vin clonele de pe R*i aici nu ca aici ai fi o clona deci atentie la OREZ, iar muzica e diferitain toata tara Titiana Mihali pacat n-are rost sa-ti explic foloseste Google sa afli cine a fost. Sau e degeaba ce scriu esti manelist convins. Asta spune tot. Bai ne mor valorile si ramanem cu ce?cu Dan Bursuc si cu gasca? E greu cu unii!!!
    Last edited by delta2k2; 21-08-11 at 20:53. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default lol

vezi ca ai scris de pe userul dinamo ...felie felie daca e vb de clone si ia cineva la purecat ip-urile de pe care ai intrat tu si dinamo oare ce gaseste?
    si de plictiseala am postat aia cu vu...asa ca eu zic sa terminam aici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt blocate inscrierile la vecini de faceti circ pe aici?Ori treceti pe sectiunile tehnice ori nu mai scrieti nimic nici macar la offtopic.Uite la ei,cu 3 posturi si isi dau capete in gura.
    :

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Au primit deja avertizare, la urmatoarea abatere se aplica regulamentul (BAN)