Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Clona

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default orezul e de vina

lefiutza s-a umflat orezul in tine?
    de ce trebuie sa fiu clona aia nu inteleg?
    clona inseamna sa mai am alt user pe acest forum nu?
    asta e singurul deci nu sunt clona si daca nu am postat nimic pana acum ce?
    poate nu am avut timp?mai si lucreaza lumea...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default clona

lefiutza? Vad ca jignesti aici la greu : citeste-ti postarile tale cu vu+ cu raspunsul tau la linkurile de muzica cu buna-ta si cu moierea sau faci userul betiv , esti cam acid si ca sa-ti spun mirosi a R*I offtopic. Eu urmaresc de mult mai multe forumuri romanesti satelitare si iti spun sincer pe aici nu a mai fost asa ceva. Demonstreaza-mi contrariul si atunci o sa-mi cer scuze. Dar pana atunci lasa acreala asta sa inscriete pe R*i sa acolo nu mai poti. Ba da te mint a mai fost unul si a zburat alcatel-ciutura...etc. Numai bine.
    Last edited by delta2k2; 21-08-11 at 20:31. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default asa de plictiseala

daca nu posteaza nimeni nimic..
    nu am vrut sa jignesc pe nimeni...
    cat despre vu am dreptate si cu muzica ...asa ceva pui doar cand esti beat sau duci dorul cuiva(MUIERE/FOMEIE/FOSTA prietena nevasta/etc)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci tu de plictiseala stai aici pe forum? Altii intra aici ori sa dea sfaturi ori sa invete ceva. Deci daca nimeni nu posteaza nimic: primul care o face so pe el.Versat esti, eu am zis ca vin clonele de pe R*i aici nu ca aici ai fi o clona deci atentie la OREZ, iar muzica e diferitain toata tara Titiana Mihali pacat n-are rost sa-ti explic foloseste Google sa afli cine a fost. Sau e degeaba ce scriu esti manelist convins. Asta spune tot. Bai ne mor valorile si ramanem cu ce?cu Dan Bursuc si cu gasca? E greu cu unii!!!
    Last edited by delta2k2; 21-08-11 at 20:53. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default lol

vezi ca ai scris de pe userul dinamo ...felie felie daca e vb de clone si ia cineva la purecat ip-urile de pe care ai intrat tu si dinamo oare ce gaseste?
    si de plictiseala am postat aia cu vu...asa ca eu zic sa terminam aici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt blocate inscrierile la vecini de faceti circ pe aici?Ori treceti pe sectiunile tehnice ori nu mai scrieti nimic nici macar la offtopic.Uite la ei,cu 3 posturi si isi dau capete in gura.
    :

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Au primit deja avertizare, la urmatoarea abatere se aplica regulamentul (BAN)