0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Amplificator stricat sau dereglat?
Buna la toti!
Azi am vrut sa dau drumul iara-si la amplificator , care prin fir optic este conectat la linux reseiwer, si din pacate nici un muc nu a scos. Data trecuta a fost in regula. Amlifu este un Yamaha Home Cinema Amplituner. Tot am incercat tot am sucit da fara success. Is foarte trist, candva m-a costat o gramada de bani si iata ca nu mai vrea sa mearga. Da prin rca merge tot pe acea canal. Deci,, DTV / CBL,, Ampliful are pe 3 cai suport si pt semnal digital, 1= dvd , 2= DTV /CBL , 3=cd =coaxial. Si intrariile astea au si pr rca .
Intrebarea mea este , in amplif in locasul unde se intoduce acea mufa optica , trebuie sa fie lumina rosie in el, ca si la box. Din box iasa cablul optic si la capatul lui se vede lumina rosie, iar in amplificator nu. Daca amplifu nu are lumina inseamna ca e ars sau nu foloseste intrarea?
Va rog frumos daca cineva are posibilitate sa se uita , sa i-mi zica si mie trebe sa arda limina in amplif?
Multumesc frumos .
Last edited by djczefre; 20-08-11 at 00:58.
-
asa rapid poti sa verifici ca poate e undeva inauntru o siguranta , deschide-l si vezi, dar poate nu e nimic stricat si tu nu ai mufele si legaturile cum trebuie
-
Sa inteleg ca prin intrarile analogice/rca-uri functioneaza corect ?
Prb. este numai pe intrarile digitale/optice ?
Daca pe intrarile analogice/rca-uri totul este OK , atunci modulul cu intrari optice este hiba/prb. - sa defectat
Insa daca si pe intrarile analogice/rca-uri iti face prb. atunci este o prb. mai mare/ampla si cam geu de descris prin forum
Sunt foarte multe aspecte/variante de luat in calcul/masurat si daca nu ai un intrument de masura si ceva notiunii de electronica iti va fii foarte greu
Asa ca sfatul meu este daca prb. este destul de mare/ampla sa te duci cu el la un service , daca ai putea sa te interesezi pe net care service-uri sunt autorizate pt. firma Yamaha
La acele service-uri se va putea gasi mult mai usor componentele defecte fata de un service obisnuit