Quote Originally Posted by mario08 View Post
Pai lasand gluma la o parte , tot o antena in V + amplificator folosesc si prind doar canalul 30 ( ProTv HD si Sport.ro HD ) in rest.........
Am mai avut o antena pe bloc si cum eu stau la parter si blocul este de 10 etaje , ce sanse am sa imi ramana antena pe bloc mai mult timp asa ca.....
Vorba lui Dingo31 si-au cam taiat craca de sub picioare singuri , fiindca in situatia actuala daca mai sunt 2% interesati de analogic/digital
De aceea si cablu/satelit se dezvolta fara mari probleme in detrimentul dvb-t-ului
O sa avem si noi dvb-t ( nu dvb-t2 cum spera unii ) , insa peste cativa anii ( sa nu scriu zecii de ani )
Oricum suntem obisnuiti sa fim in coada plutonului , asa ca de ce sa ne dezmintim si in acest domeniu unde nu exista interes decat personal si nu national

vezi ca poate chiar din cauza acelui amplificator nu vezi alte frecvente

posibil ca aplificatorul sa taie alte frecvente si doar in zona frecventei Pro tv-ului sa aplifice si atunci de aici e

incearca fara aplificator
pui direct
pe timpul lui Ceausescu foloseam antena Yagi din Sibiu si prindeam bulgari programul 1 si chiar programul 2 in UIF si aplificatoarele faceau cheastia asta.