Results 1 to 15 of 15

Thread: dvb-t in romania; .... quo vadis ????

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai si ce folos daca au schimbat standardul , cand eu din Bucuresti nu pot receptiona in prezent toate canalele existente ?
    Sunt 3 frecvente si vreo 11/12 prg. tv care in Bucuresti se pot receptiona doar in anumite zone/cartiere in prezent si iei ne mint ca pana la sfarsitul anului ( 2011 ) sa dea drumul la cele 3 multiplexoare care sa tot vorbit anul trecut , a fost si o licitatie de batjocora
    Frumoasa comparatie cu Italia , probabil cand la noi ( in Ro ) se va ajunge la 200 prg. tv in dvb-t italienii vor putea urmari prg. tv prin smartphon-uri sau mai stiu ce alte device-uri mobile ( dvb-h ) din orice zona/parte a Italiei
    Oricum in arta minciunii si a intarzierilor de termene nu ne intrece nimeni deocamdata

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

mario08 are dreptate, deocamdata doar minciuni si nimic concret. cele 2 zone acoperite dvb-t sunt neglijabile. as fi foarte curios cati dintre romanii din zona reala de acoperire le si folosesc-probabil nici 2%. asa cum nici televiziunea terestra analog nu mai prezinta interes direct, toti folosesc tv cablu sau satelit. eu personal nu am intalnit pe nimeni sa mai receptioneze tv prin antena aeriana.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Pai si ce folos daca au schimbat standardul , cand eu din Bucuresti nu pot receptiona in prezent toate canalele existente ?
    Din ce cauza nu poti receptiona toate canalele? Ai montat o antena pe bloc? Eu cu o antena de camera in V receptionez tot.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

unde, in ce zona? sub 2 km de emitator probabil! in zona giulesti-lacul morii nici urma de semnal dvb-t
    Last edited by delta2k2; 18-08-11 at 20:39. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by dingo31 View Post
    unde, in ce zona? sub 2 km de emitator probabil! in zona giulesti-lacul morii nici urma de semnal dvb-t
    Pai acolo sunt numai rapidisti. Pana si semnalul dvb-t se fereste de voi. HAI STEAUA!

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu cu 2 antene, puse in ambele polaritati si cu amplif la borne, distanta cateva zeci de km, le prind bine. Cele de la pro mai fac figuri cateodata...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru