-
Nu cred , deoarece din 1500 de prg.tv asa zise free jumatate sau chiar mai multe vor fii codate
Din cele care sunt intr-adevar free ( exemplu pe HB 13E ) nu stiu daca 10% din ele va reprezenta interes pt. cineva , doar asa sa se "mandreasca" ca receptioneaza peste 1000 de prg. tv
Deocamdata din cauza situatie socio-economice din Ro nu stiu daca vreun nou dth la orizont va da lovitura , fiindca deja exista 2 variante :
- DTH cu preturi modice , fara oferte de prg. tv hd si
- DTH cu oferte de prg. tv hd si preturi pe masura
Ar trebui sa apara ceva de genul cum ofera rcs-ul prin cablu , peste 100 prg. tv si dintre care 8/9 prg. tv hd free , toate la un pret modic
Insa practic nu se pot compara preturile de ridicare/intretinere a ofertei de mai sus pe satelit fata de cum sunt pe cablu
Ar fii totusi o solutie ca un viitor dth sa aibe o oferta doar a prg. tv romanesti sd si hd la momentul actual si la un pret modic , ridicate pe un satelit care se receptioneaza cel mai bine pe teritoriul tarii ( sau ca extindere cat mai buna si in Europa )
Asrfel ca abonatul plateste doar pt. posturile romanesti , iar ce se poate receptiona pe satelitul respectiv ca posturi straine sa fie free
Cred ca in acest caz daca se gandeste in viitor ( si nu in prezent , adica peste noapte sa castige de peste 100 de ori cat a investit ) poate vor exista si preturi modice , mai ales ca sunt destui romanii plecati pe din afara si sunt doritori in a receptiona prg. tv romanesti
Last edited by mario08; 13-08-11 at 12:01.