Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: Ce va fi dupa dolce?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Bine, voi sunteti destepti si eu sunt prost. Sunteti fericiti acuma?
    Vad ca trebe sa va desenez: daca majoritatea abonatilor nu ar fi cel putin indiferenti daca nu multumiti, credeti ca ar avea atat de multi clienti? Nu trebuie sa imi raspundeti, meditati la asta.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Acest "poll" nu are legatura cu "majoritatea abonatilor". Poate cu majoritatea abonatilor care activeaza pe forumuri!!!
    Iar intre aceste 2 majoritati nu exista termen de comparatie. Am un amic care e abonat la zaharosi, in afara de sa comute canalele nu stie nimic. N-a auzit decat de dolce si digi, de focus sau akta habar nu are ca exista. El stie ca vine semnalul de la satelit, ca e unu sau mai multi, iar nu stie si nici nu-l preocupa.
    Concluzie
    Tot ce se discuta pe forumuri trebuie privit din punctul nostru de vedere care este mult mai complex si complet decat al amicului meu.
    Daca va intereseaza altceva , faceti "poll" la usa rtc...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu va mai agitati degeaba,cine vrea sa se aboneze bine,cine nu ... iar bine.Cat timp nu merge in share e clar ca pe aici vor fi huliti indiferent de ce fac,ca doar i-a afectat pe userii de pe forum.Sa traiasca bine!
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Posibil sa apara un nou concurent pe piata DTH. Ceva pe la 16 est.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

ce bine ar fi ce spui.....dolce out si fac un multifeed 13-16-19 si 28 est...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Din pacate nu prea cred ca se va intampla cum ai scris Anthonyy ( dolce out ) , probabil daca vor aveea finante de investit vor urma niste modernizari tehnologice ( cel putin asa mi-se pare logic )
    Akta de exemplu a stat mai bine la capitolul stabilitate semnal pe Sirius 4,8 E decat Dolce pe 39 E ( Hellas 2 parca )

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

buna..cand am spus dolce out ma refeream ca e out de la mine..in sensul ca il scot si fac abonament in alta parte.....si daca ar apare pe 16 est un alt dth romanesc ar fi si mai bine, personal desigur, ca imi da posibilitatea de a face un multifeed 13-16-19...chiar si 28 est...si sa am o antena nu doua cum am acum....una 13-19 si una....39 est...

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    ..........................
    Akta de exemplu a stat mai bine la capitolul stabilitate semnal pe Sirius 4,8 E decat Dolce pe 39 E ( Hellas 2 parca )

Da asa este, dar in cazul in care antena mobila este prost reglata !!!!

Dolce are semnalul 52-55dBW iar akta 51dBW, dupa lyngsat.com.

Acoperirea Helas Sat pe teritoriul Romaniei este indiscutabil mai buna decat al satelitului de pe 4.8E. Chiar a fost proiectat sa acopere bine peninsula balcanica si Romania. Daca ai cumva rezultate diferite, problema este de la reglajul incorect al monturii polare sau al HH-ului.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Daradici este irelevanta informatia ta , atata timp cat ea este la o data foarte curenta ( dupa preluarea Akta de catre Romtelecom - 2011.08.10 )
    Daca era o data mai din primavara/iarna iti dadeam crezare , altfel este normal ca odata ce a fost preluata Akta sa numai emita in parametri optimii ( oricum o diferenta de 0,1-0,4dbW este destul de mica pt. ultimele zile/luni de emisie a lui Akta )
    Practic insa se poate vedea cand timpul este nefavorabil si atunci semnalul de la Dolce se blocheaza , pe cand la Akta nu se stia de astfel de blocaje ( vorbesc in cazul antenelor fixe/mobile reglate corespunzator/optim )
    Am avut destui colegi de serviciu care erau/sunt abonatii Dolce si se plangeau de asemenea situatii , nu scriu de la mine ceea ce am scris pana acum

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Banuiesc ca,colegii tai aveau antena oficiala de 0,6m.Nu cred ca avea cineva asa ceva pe Akta nici macar pentru comparatie.
    Dar mortii cu mortii si vii cu vii.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

un DTH romanesc pe 16" sau 13" ar sparge piata dupa parerea mea, sa sai posturi romanesti la cat este abonamentul si sa oferi inca 1500 de posturi gratis, asta i-ar da gata pe romanii nostri, maiales cu posturile indiene si spaniole.

Si da, eu o sa trec la focus...cand o sa reusesc sa ma urc pe bloc....

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu cred , deoarece din 1500 de prg.tv asa zise free jumatate sau chiar mai multe vor fii codate
    Din cele care sunt intr-adevar free ( exemplu pe HB 13E ) nu stiu daca 10% din ele va reprezenta interes pt. cineva , doar asa sa se "mandreasca" ca receptioneaza peste 1000 de prg. tv
    Deocamdata din cauza situatie socio-economice din Ro nu stiu daca vreun nou dth la orizont va da lovitura , fiindca deja exista 2 variante :
    - DTH cu preturi modice , fara oferte de prg. tv hd si
    - DTH cu oferte de prg. tv hd si preturi pe masura
    Ar trebui sa apara ceva de genul cum ofera rcs-ul prin cablu , peste 100 prg. tv si dintre care 8/9 prg. tv hd free , toate la un pret modic
    Insa practic nu se pot compara preturile de ridicare/intretinere a ofertei de mai sus pe satelit fata de cum sunt pe cablu
    Ar fii totusi o solutie ca un viitor dth sa aibe o oferta doar a prg. tv romanesti sd si hd la momentul actual si la un pret modic , ridicate pe un satelit care se receptioneaza cel mai bine pe teritoriul tarii ( sau ca extindere cat mai buna si in Europa )
    Asrfel ca abonatul plateste doar pt. posturile romanesti , iar ce se poate receptiona pe satelitul respectiv ca posturi straine sa fie free
    Cred ca in acest caz daca se gandeste in viitor ( si nu in prezent , adica peste noapte sa castige de peste 100 de ori cat a investit ) poate vor exista si preturi modice , mai ales ca sunt destui romanii plecati pe din afara si sunt doritori in a receptiona prg. tv romanesti
    Last edited by mario08; 13-08-11 at 12:01.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

stiu ca din cele 1500 de posturi 700 sunt pseudo-erotice 200 sunt cu reclame etc dar, orice ar fi, tot raman 200 de posturi la care mai vezi ceva din cand in cand....

este adevarat ca oamenii au inceput sa renunte de tot la abonamentele DTH, in favoarea celor FTA terestre, si sunt din ce in ce mai multi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

ideea e ca dolce nu te lasa nici sa iti aranjezi canalele in ordinea care o doreste fiecare....macar asta era ceva....si de aceea orice altceva e mai bun....nu mai spun sa iti permita sa ai acces si la alti sateliti.....sau de exemplu sa bage audio in engleza la eurosport....

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    .................... Practic insa se poate vedea cand timpul este nefavorabil si atunci semnalul de la Dolce se blocheaza , pe cand la Akta nu se stia de astfel de blocaje ( vorbesc in cazul antenelor fixe/mobile reglate corespunzator/optim )
    Am avut destui colegi de serviciu care erau/sunt abonatii Dolce si se plangeau de asemenea situatii , nu scriu de la mine ceea ce am scris pana acum..................................

Ai urmarit vre-o harta cu acoperirea satelitilor, sau vorbesti din perspectiva unei farfurii prost reglate ??? Ai reglat mai multe farfurii mobile, mai multe ma refer la 50-60 de bucati, ca sa poti afirma ca dolce are semnal mai de kko ca akta satelit ????

Sorry, dar gresesti !

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast