Quote Originally Posted by neutrin View Post
Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de ei". Altfel nu ar mai avea clienti, nu crezi? Cine incepe polemica? Cred ca tu.

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Sterg cu buretele? Cu alte cuvinte daca nu sunt prieten, sunt dusman? Crezi ca nu sunt in stare sa analizez dintr-o perspectiva neutra, in special facand abstractie de sharing si libertatea de alegere a receptorului?

Am vrut sa pastrez obiectivitatea dar se pare ca eu sunt cel subiectiv, tinand cont ca nu am cumparat niciodata servicii Romtelecom. Pe de alta parte se pare ca voua va place sa barfiti ca babele la coltul strazii, cu acelasi efect: nici unul.

In orice caz, nu ma mai bagati in seama. E mai simplu.
,, Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de EI". Hmmm !Tu doar presupui,sau faci sondaje si reclama pentru RTC? Altfel nu-mi pot explica cum incerci sa ne scoti in relief ,,bunatatea,grija,interesul'' ,celor de la ROMTELECOM! Pentru mine este un DEJA VU.Cand am vazut acele ,,griji'' din partea lor,faptul ca ei au gandit in locul meu,ca mi-au sugerat pe BANII MEI...mi-a zburat gandul la partid.La cel comunist.Avea grija de toti ,,multumitii''!Stia exact ce-i trebuia individului domiciliat in aceasta minunata si locuita(inca) tara.! Nu am inteles rostul acestui thread.Totusi,mi-am impartasit parerea vis-a-vis de RTC.Si o sustin in continuare.