Quote Originally Posted by pharma View Post
Toate astea le spui din convingere,sau doar de dragul de a polemiza ? ,,Romtelecom are grija de abonati " ??????Ha ha ha.Parca abonatii ar fi niste persoane cu handicap,care ar avea nevoie de ingrijitor! ,,orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra''-In aceasta tara,nimic nu se respecta! Totul este relativ,ambiguu si interpretabil !Legi,contracte,etc.Totul se rezuma la BANI.Nicidecum de ,,grija'' sau de ,,sris in piatra''!Din pacate.
Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de ei". Altfel nu ar mai avea clienti, nu crezi? Cine incepe polemica? Cred ca tu.

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Quote Originally Posted by mario08 View Post
Neutrin - Asta ii face pe 99% dintre clienti sa fie multumiti si se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra - Asta personal imi cam suna - Din inima partidului............ ( stiu unii continuarea mai departe a frazei )
In plus imi place la tine ca tot ce ai scris mai sus , stergi cu buretele prin PS-ul tau - Nu am si nu voi avea Dolce in conditiile actuale, ...............
De ce oare , daca tot ai scris ca 99% sunt............?
Cel putin eu ce am scris am scris pe baza faptelor si neplacerilor avute cu Romtelecom-ul pe vremea cand detineau domenile telefoniei fixe si internet si eu eram unul dintre abonatii lor in aceste domenii , deci ceva palpabil/practic si nu constatari micro/macro cum ai scris tu
Totusi , de ce oare teoria nu se potriveste mai intotdeauna cu practica ?
Sterg cu buretele? Cu alte cuvinte daca nu sunt prieten, sunt dusman? Crezi ca nu sunt in stare sa analizez dintr-o perspectiva neutra, in special facand abstractie de sharing si libertatea de alegere a receptorului?

Am vrut sa pastrez obiectivitatea dar se pare ca eu sunt cel subiectiv, tinand cont ca nu am cumparat niciodata servicii Romtelecom. Pe de alta parte se pare ca voua va place sa barfiti ca babele la coltul strazii, cu acelasi efect: nici unul.

In orice caz, nu ma mai bagati in seama. E mai simplu.