Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: Ce va fi dupa dolce?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Din pacate Dolce ( sau cei de la Rontelecom ) nu se gandesc la binele abonatului ci la binele lor
    Nu zic ca si celelalte dth-uri nu fac la fel , insa o fac mai diplomatic prin preturi mai modice sau oferte la alegerea clientului si nu impuse cum am citit mai jos ( topicuri anterioare )
    Acest lucru/idee este mostenita de pe vremea cand Romtelecomul detinea "painea si cutitul" in domeniul telefoniei fixe/net-ul prin modem , insa si acel domeniu la pierdut tot din cauza preturilor la abonamente sau conditii impuse
    Pacat insa ca din 5 dth-uri au rams doar 3 si numai unul dintre ele mai merge "neimperecheat" , mare prostie si cu imperecheatul asta
    Probabil ca cei de la conducerea Romtelecomului vor spera ca asa nu o sa mai fie sharing , insa se inseala deoarece "este in firea omului in a face si desface"
    Cei mai vechi inteleg despre ce am scris si timpul le va rezolva pe toate , lua-ti exemplu fostelor sisteme de codare care au fost folosite pana acum si toate promiteaua "marea cu sarea" insa incetul cu incetul au disparut sau au trebuit sa evolueze fiindca intr-un final au fost decodate/sparte

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

iara visati la dolce in share??..of
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mario08 te inseli, eu cred ca Romtelecom are grija de abonati, in sensul ca nu pot face nici din greseala configurari gresite, nu pot sa stearga canale etc. Asta ii face pe 99% dintre clienti sa fie multumiti si se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra. Ce spui tu este valabil celor probabil sub 1% din romani care considera ca unele lucruri ar putea fi mai bine facute si sunt dispusi sa le faca ei insisi. Asa ca nu mai bateti toba nemultumirii ca o faceti degeaba, abonatii Dolce sunt foarte multumiti. Singurul lucru care-i face sa se gandeasca la alt DTH este ceva de genul "Dolce nu are GSP" sau te miri ce alt program preferat. Asta e situatia, trebuie sa multumesti majoritatea, nu pe cativa considerati "excentrici", iar Dolce face asta cu brio!

P.S. Nu am si nu voi avea Dolce in conditiile actuale, doar constat care sunt faptele la nivel macro.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by neutrin View Post
    ... Asa ca nu mai bateti toba nemultumirii ca o faceti degeaba, abonatii Dolce sunt foarte multumiti ...
    Uau ... m-ai spart.
    Dacă nu ai dolce ... de unde ştii ?

dMd
    Guest

Daca ai vede ce multumiti sunt abonatii Dolce cand le schimba grila dupa propriul plac al staffului RTC si constata ca pentru a viziona in continuare canalele oferite la contractarea abonamentului, trebuie sa mai puna ceva la factura .... Nu e abonat care sa nu radiaze de fericire si sa nu le trimita multumirile specifice pentru grija permanenta ce le-o poarta acest DHT.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Neutrin - Asta ii face pe 99% dintre clienti sa fie multumiti si se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra - Asta personal imi cam suna - Din inima partidului............ ( stiu unii continuarea mai departe a frazei )
    In plus imi place la tine ca tot ce ai scris mai sus , stergi cu buretele prin PS-ul tau - Nu am si nu voi avea Dolce in conditiile actuale, ...............
    De ce oare , daca tot ai scris ca 99% sunt............?
    Cel putin eu ce am scris am scris pe baza faptelor si neplacerilor avute cu Romtelecom-ul pe vremea cand detineau domenile telefoniei fixe si internet si eu eram unul dintre abonatii lor in aceste domenii , deci ceva palpabil/practic si nu constatari micro/macro cum ai scris tu
    Totusi , de ce oare teoria nu se potriveste mai intotdeauna cu practica ?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

mario08 te inseli, eu cred ca Romtelecom are grija de abonati, in sensul ca nu pot face nici din greseala configurari gresite, nu pot sa stearga canale etc. Asta ii face pe 99% dintre clienti sa fie multumiti si se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra. Ce spui tu este valabil celor probabil sub 1% din romani care considera ca unele lucruri ar putea fi mai bine facute si sunt dispusi sa le faca ei insisi. Asa ca nu mai bateti toba nemultumirii ca o faceti degeaba, abonatii Dolce sunt foarte multumiti. Singurul lucru care-i face sa se gandeasca la alt DTH este ceva de genul "Dolce nu are GSP" sau te miri ce alt program preferat. Asta e situatia, trebuie sa multumesti majoritatea, nu pe cativa considerati "excentrici", iar Dolce face asta cu brio!

P.S. Nu am si nu voi avea Dolce in conditiile actuale, doar constat care sunt faptele la nivel macro.
    Toate astea le spui din convingere,sau doar de dragul de a polemiza ? ,,Romtelecom are grija de abonati " ??????Ha ha ha.Parca abonatii ar fi niste persoane cu handicap,care ar avea nevoie de ingrijitor! ,,orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra''-In aceasta tara,nimic nu se respecta! Totul este relativ,ambiguu si interpretabil !Legi,contracte,etc.Totul se rezuma la BANI.Nicidecum de ,,grija'' sau de ,,sris in piatra''!Din pacate.

Mentioned
    0 Post(s)

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Daca te-ai fi uitat si la data cand a fost scris articolul....2011-02-28.

Mentioned
    0 Post(s)

Am dat un search pe google privind "grija" romtelecomului pentru abonaţi.
    Am ales (şi crede-mă, este de unde) un articol ceva mai actual. Şi desigur ... cu cat mai multe detalii.

Oricum, atata grijă m-a induioşat pană la lacrimi ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by pharma View Post
    Toate astea le spui din convingere,sau doar de dragul de a polemiza ? ,,Romtelecom are grija de abonati " ??????Ha ha ha.Parca abonatii ar fi niste persoane cu handicap,care ar avea nevoie de ingrijitor! ,,orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra''-In aceasta tara,nimic nu se respecta! Totul este relativ,ambiguu si interpretabil !Legi,contracte,etc.Totul se rezuma la BANI.Nicidecum de ,,grija'' sau de ,,sris in piatra''!Din pacate.
    Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de ei". Altfel nu ar mai avea clienti, nu crezi? Cine incepe polemica? Cred ca tu.

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Neutrin - Asta ii face pe 99% dintre clienti sa fie multumiti si se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra - Asta personal imi cam suna - Din inima partidului............ ( stiu unii continuarea mai departe a frazei )
    In plus imi place la tine ca tot ce ai scris mai sus , stergi cu buretele prin PS-ul tau - Nu am si nu voi avea Dolce in conditiile actuale, ...............
    De ce oare , daca tot ai scris ca 99% sunt............?
    Cel putin eu ce am scris am scris pe baza faptelor si neplacerilor avute cu Romtelecom-ul pe vremea cand detineau domenile telefoniei fixe si internet si eu eram unul dintre abonatii lor in aceste domenii , deci ceva palpabil/practic si nu constatari micro/macro cum ai scris tu
    Totusi , de ce oare teoria nu se potriveste mai intotdeauna cu practica ?
    Sterg cu buretele? Cu alte cuvinte daca nu sunt prieten, sunt dusman? Crezi ca nu sunt in stare sa analizez dintr-o perspectiva neutra, in special facand abstractie de sharing si libertatea de alegere a receptorului?

Am vrut sa pastrez obiectivitatea dar se pare ca eu sunt cel subiectiv, tinand cont ca nu am cumparat niciodata servicii Romtelecom. Pe de alta parte se pare ca voua va place sa barfiti ca babele la coltul strazii, cu acelasi efect: nici unul.

In orice caz, nu ma mai bagati in seama. E mai simplu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down dolcce .....amar.....de 5 ori si chiar mai mult......

dolcce are "grija"de abonati numai cand e de prelungit contractul....in rest....

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Neutrin pt. tine cel mai bine era daca taceai filozof ramaneai
    Eu cred ca cei mai in tema sunt abonatii sau fosti abonati ai serviciilor Romtelecom , fiindca mentalitatea nu sa schimbat si nici nu o sa se schimbe , doar oamenii/angajatii
    Sau nu cunosti zicala : Lupul isi schimba parul , dar naravul ba
    Asa ca eu ti-as propune cand mai scrii ceva sa fii in cunostinta de cauza si nu doar constatarii , fiindca aceste criticii daca cei de la Romtelecom ar tine cont de ele ar fii benefice pt. ei
    Astfel ar vedea/citi si ei ca sunt si nemultumirii , nu numai multumiti si este firesc pana undeva ( depinde acum raportul nemultumitiilor cu cel al multumitiilor )
    Stai tu linistit ca nici alte dth-uri nu sunt mai prejos , insa dupa cum am mai scris stiu sa mai asculte si de nemultumiriile abonatilor sau au ei alte metode prin preturi modice sau altele
    Tu de ce nu te abonezi la ei , daca tot scrii ca noi doar ii critica
    Nu vrei sa faci parte din cei 99% de abonatii multumiti care se adapteaza la orice a stabilit Dolce ca e scris in piatra

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de ei". Altfel nu ar mai avea clienti, nu crezi? Cine incepe polemica? Cred ca tu.

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

Sterg cu buretele? Cu alte cuvinte daca nu sunt prieten, sunt dusman? Crezi ca nu sunt in stare sa analizez dintr-o perspectiva neutra, in special facand abstractie de sharing si libertatea de alegere a receptorului?

Am vrut sa pastrez obiectivitatea dar se pare ca eu sunt cel subiectiv, tinand cont ca nu am cumparat niciodata servicii Romtelecom. Pe de alta parte se pare ca voua va place sa barfiti ca babele la coltul strazii, cu acelasi efect: nici unul.

In orice caz, nu ma mai bagati in seama. E mai simplu.
    ,, Poate daca ai sti sa citesti ce scriu ai intelege: majoritatea zdrobitoare a clientilor sunt multumiti, asta pentru Romtelecom inseamna: "noi avem grija de EI". Hmmm !Tu doar presupui,sau faci sondaje si reclama pentru RTC? Altfel nu-mi pot explica cum incerci sa ne scoti in relief ,,bunatatea,grija,interesul'' ,celor de la ROMTELECOM! Pentru mine este un DEJA VU.Cand am vazut acele ,,griji'' din partea lor,faptul ca ei au gandit in locul meu,ca mi-au sugerat pe BANII MEI...mi-a zburat gandul la partid.La cel comunist.Avea grija de toti ,,multumitii''!Stia exact ce-i trebuia individului domiciliat in aceasta minunata si locuita(inca) tara.! Nu am inteles rostul acestui thread.Totusi,mi-am impartasit parerea vis-a-vis de RTC.Si o sustin in continuare.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Default scap de dolce

uuuuuu, luna asta termin abonament cu dolce si nu il mai re-innoiesc. cateva programe in HD, oricum fara audienta nu merita abonamentul. in urma cu vre-o 7-8 ani am incetat abonamentul telefonic la romtelecomic, ei spuneau ca alt viitor nu este, romtelecomic forever !

s-au inselat !! la fel este cu dolce, acum chiar ca exista alte solutii mult mai atractive

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast