vezi ca iar vb aiureaatat in cazu imagini drhg cat si in cazul imagini folosite de dmd...dar na asta e
nu inteleg de nu nu ai compilat de la inceput singur fara a mai pune atatea intrebari
Dislikes: 0
Am instalat astazi Ubuntu pe un HDD separat si am urmat procedura de mai jos, crezand ca imaginea sursa 4.70 MaxVar pe care a folosit-o dMd nu a fost cea originala, si probabil asta a cauzat disparitia boot logo-ului insa si ceea pe care a creeat-o eu se comporta identic. Deci banuiesc ca head.ko modificat are vre-o linie care sterge/ignora boot-logo-ul din secventa de boot. Daca este cineva dispus sa arunce o privire si sa le compare pe cel cu timebomb si cel fara timebomb o sa le urc undeva.
btw... secventele de comanda sunt:
pt. despachetarea imaginii:
respectiv pt. impachetarea imaginii:Code:./undreamboxfs gemini.img GEMINI
in postul original erau niste spatrii aiureaCode:./mkdreamboxfs GEMINI GP_modificata.img
Din cauza ca nu am avut access la linux. Daca tot sustii ca vorbesc prosti macar argumenteaza ca sa nu mor prost... Forumul asta este liber ? Daca da ce te deranjeaza pe tine ca pun intrebari ? Nu asta este menirea unui forum ?
Pana la urma, ai incercat sa incarci un logo in imagine sa vezi daca revine la normal ???
Nu m-am mai chinuit ca am gasit intre timp pe satlovers un alt script care merge OK si nu strica boot logo-ul.