Results 1 to 11 of 11

Thread: Intrebare intrebatoare!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Intrebare intrebatoare!

Problema acestui card este ca defapt nu intereseaza pe nimeni cu gbox. Daca ai prieteni adevarati iti vor face loc in cwshare!
    Gboxul merge si daca ai camuri instalate. Problemele cu gbox in general tin de deschiderea porturilor in router sau de configurarea corecta a cwshare sau gbox_cfg.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Problema acestui card este ca defapt nu intereseaza pe nimeni cu gbox. Daca ai prieteni adevarati iti vor face loc in cwshare!
    Gboxul merge si daca ai camuri instalate. Problemele cu gbox in general tin de deschiderea porturilor in router sau de configurarea corecta a cwshare sau gbox_cfg.
    daca tot esti pe aici,cum naiba nu reusesc nici sa vad dolce pe dream?nu merge cardul desi am urmat tutorialul din upload pas cu pas.???
    Last edited by outcast; 19-01-08 at 22:27.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    daca tot esti pe aici,cum naiba nu reusesc nici sa vad dolce pe dream?nu merge cardul desi am urmarit tutorialul din upload pas cu pas.???

Ai incercat cu MGccamd? la mine asa a mers prima data fara sa fac nici o setare nicaieri

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Ai incercat cu MGccamd? la mine asa a mers prima data fara sa fac nici o setare nicaieri
    vorbesti de cardul dolce?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    vorbesti de cardul dolce?
    Da,am incercat la inceput de curiozitate sa vad daca il citeste si mi la deschis cu mgcamd nu am stat sa vad daca il deschide fara probleme,adica daca se blocheaza etc,cam 7-10 min dupa care mam reintors pe astra 19 si am pus cardul la loc in receiverul lui,acum nu stiu daca vor trebui facute alte setari pentru a deschide,dar e NDS si mgcam stie nds.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    O sa mai incerc zilele astea,am crezut ca voi putea maine dar am 6 instalari de facut si nu am timpul necesar ca sunt la vre-o 60 km de mine.