-
Alibaba si noul sistem de operare mobil
Iata ca "galbejitii" nu se multumesc doar cu copiatul hardware a diferitelor device-uri si trec si pe partea software , dezvoltand un nou s.o pt. smartphone-nuri :
- Compania chineza Alibaba Cloud Computing a dezvaluit de curand planurile pentru a lansa un nou sistem de operare pentru telefoanele mobile, compatibil cu aplicatiile de Android, folosind un algoritm de emulare si bazat pe stocarea datelor in “Cloud”..............
Mai multe puteti citi de la sursa : http://playtech.ro/alibaba-si-noul-s...operare-mobil/
-
Standard RSP member
salutare
Se stie de mult timp ca galbejiti asa cum ziceai tu ,sunt in stare de multe lucruri asa ca nu este de mirare ca au creat un nou sistem de operare pt smartphone-uri.
Daca nu ma insel la ora actuala ei detin puterea in ce priveste electronica pt ca toate componentele vin facute de ei ......
-
E nu chiar toate componentele , in general cele pasive - rezistente, condesatori.........
Totusi ce imi place la ei este ca au acceptat capitalisti la ei in tara/casa si tot odata sau dezvoltat destul de puternic in ultimii ani ( ma refer economic )
E adevarat ca mai au si zone/regiuni "primitive" , insa nu exista "padure fara uscaturi"
As zice dupa mine ca este exemplu cel mai elocvent de interes national ( adica primordiaza interesul tarii mai presus decat cel personal , nu ca nu ar exista coruptie si la ei )
Insa comprativ cu tara noastra la noi e tocmai invers , i-am primit pe capitalisti in tara si ne vindem si tara lor cu totul doar sa le intre celor care au fost/sunt/vor veni la putere niste comisioane destul de mari ( in detrimentul tarii/locuitorilor )
Avem si noi destule "minti luminate" si care sunt convins ca i-am intrece si pe "galbejiti" la nivelul de inteligenta , dar ce folos cand aceste "minti luminate" in loc sa isi gaseasca un scop in viata in propia lor tara sunt nevoiti sa "migreze" in afara ( unii vor scrie ca "impuscatul" e de vina pt. aceasta situatie , asta ca sa mascheze adevarul - furtul in interes personal pe rupte )