Results 1 to 15 of 56

Thread: A murit un club de legendă!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mihai , din 1971 am avut ocazia sa fac parte din marea familie ceferista...personal nu imi amintesc sa fi facut asa ceva pentru echipa Rapid...ba chiar in anii de glorie ai U Craiova la Depoul Craiova se cotiza pentru U Craiova...
    Aceasta metoda se aplica la Steaua si Dinamo unde angajatii din cele doua ministere cotizau obligatoriu cu sume de bani special pentru echipele de fotbal...
    RAPIDIST PUR SINGE

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

moo!! ce ai cu bunicu'?? nu am cunoscut pina acum UN suporter rapidist care sa nu fie frustrat! voi nu santeti rapidisti,voi santeti antistelisti,dinamovisti.....etc!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Pai numai rapidistii doresc sa se desfiinteze steaua si dinamo. Alti suporteri care sa doreasca asta chiar nu am auzit. Sa fie invidia? Atunci cand au avut ocazia sa joace in liga campionilor au stins lumina pe stadion. De frica! Generatoare n-au avut....ca s-au furat!
    Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca asa au fost vremurile atunci? Din cauza mentalitatii romanilor s-au distrus CAP-urile, sistemele de irigatii s-au furat.....ca le aducea aminte de comunism. Dupa 90 s-a vrut sa se distruga tot ce aducea aminte de comunism. Asa cum a fost el a fost parte din viata noastra; a avut si partile lui bune (putine ce-i drept). Sa nu ma intelegeti ca sunt nostalgic dupa comunism. Ma bucur ca a trecut acea perioada. Dar nu puteti s-o rupeti total cu trecutul pentru face parte din viata noastra. Abia dupa cateva generatii ne vom rupe total de comunism.
    HAI STEAUA!

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by coca cola View Post
    moo!! ce ai cu bunicu'?? nu am cunoscut pina acum UN suporter rapidist care sa nu fie frustrat! voi nu santeti rapidisti,voi santeti antistelisti,dinamovisti.....etc!
    Crede-ma ca nu cunosc ce este ura....ca imi este scirba de tot fotbalul romanesc asta este altceva...de aici pina sa ma faci frustat e lipsa de putina decenta,mai ales ca si generalizezi...
    Cu aceste rinduri am incheiat postarea la aceasta rubrica...
    RAPIDIST PUR SINGE

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

nu se poate pune pe balanta care este echipa cea mai corupta din actualul pseudo-fotbal mioritic. au culminat la momente diferite, ba steaua, ba dinamo, ba rapid... nici una nu este mai breaza ca cealalta....atu-urile din maneca au facut diferenta temporar. cand a furat steaua nu a putu fura rapid, cand a furat rapid nu a putu fura dinamo... etc etc etc
    craiova maxima (fara legatura cu cea actuala) se lupta consecutiv cand cu dinamo, cand cu steaua... intr-un an era una, in alt an cealalta.
    acum craiova a primit ce a merit, pentru ca aceasta echipa a fost pasata din mana in mana de indivizi unii mai dubiosi ca ceilalti : fratii paunescu, omul margarina ilinca, netoiu, militianul infractor dinel staicu, naivul interlop analfabet mititelu- la care s-a rupt lista pentru moment.

de exemplu la u'cluj pe vremea cand se numeau "sepcile rosii" absolut toti fotbalistii titulari erau fie studenti, fie absolventi de facultate (ingineri, doctori, profi)- asta ca o paranteza la valoarea morala incontestabila a oamenilor de fotbal din acele vremuri.

ps: nu am fost niciodata fan U'Cluj dar trebuie sa recunosc adevarul. (Acum simpatizez CFR Cluj pentru managementul profesional si atmosfera noua adusa pe plaiurile carpato-dambovitzene-dunarene.

Hai UTA, hai CSM Resita (actual FC Scolar) !!!!!!!!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

De preferat sa se inchid acest thread, se discuta orice mai putin ... ce trebuie .

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Cata vreme doar ne exprimam opiniile nu vad de ce sa fie inchis. Avem aceleasi pareri in privinta conducatorilor de cluburi si asupra fotbalului din zilele noastre. Ca suntem stelisti, dinamovisti, rapidisti, etc. e ceva normal.
    Hai Steaua!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lumea nu se injura.Inca.
    Titlul e unul,pe pagina a doua se discuta despre desfintarea altor cluburi de parca userii ar fi actionari pe la unele echipe.
    Oricum,Hai Steaua!Ca sa fiu si eu pe langa subiect,mai ales la ora asta.
    Hai unde?Nu conteaza,hai sa fie.
    :