-
Imi pare rau ca esti atat de iritat, te rog scuze dar din cauza ca esti prea patimas nu poti gandi lucid. Eu, tu si oricare dintre noi avem acelasi nume, chiar si criminalii nu-si pot schimba numele (vs: Iliescu), nu ar avea nici un rost, oricum stim cine s-ar ascunde in spate. Eu am vorbit despre niste simboluri (UNIVERSITATEA CRAIOVA, UTA, CSM RESITA, etc) si faptul ca unii infractori inca in libertate se folsoesc de aceste nume am spus ca este o ilegalitate, deocamdata tolerata.
PS: folosesc pantofi ADIDAS(nu ADIDOS), nu play-station SONYA (ci Sony), statie Hitachi(nu Futachi).
Cu tot respectl, resping in totalitate afirmatiile zgomotoase dar fara acoperire ale user-ului de mai sus.
Cu prietenie, dle Zappa -experienta altora te-ar putea sprijini mult.
Ori de cate ori ai ave nevoie- suntem alaturi
Cu drag
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
doar cateva cuvinte suplimentare: am fost coleg de liceu cu Aurica Beldeaunu, Dudu Georgescu la Resita, ei erau fotbalisti ADEVARATI si nu aveau contracte semnate de 'zeci de mii' de avocati, impresari, (etc.. sau alt lichele) , jucau de placere dar au cucerit Europa pentru 2 placinte sau un plin de benzina, de aceea am afirmat ca cei de azi se folsoesc in mod ilegal de niste simboluri cu care nu au nici o legatura.
Domnule Zappa : de multe ori banii depasc valoarea, dar noi stim ca valoarea conteaza !!!!
Va rog sa acceptati acest adevar si va multumesc din suflet.
Last edited by zildan; 20-08-11 at 23:52.
Reason: R12