Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56

Thread: A murit un club de legendă!

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Imi pare rau ca esti atat de iritat, te rog scuze dar din cauza ca esti prea patimas nu poti gandi lucid. Eu, tu si oricare dintre noi avem acelasi nume, chiar si criminalii nu-si pot schimba numele (vs: Iliescu), nu ar avea nici un rost, oricum stim cine s-ar ascunde in spate. Eu am vorbit despre niste simboluri (UNIVERSITATEA CRAIOVA, UTA, CSM RESITA, etc) si faptul ca unii infractori inca in libertate se folsoesc de aceste nume am spus ca este o ilegalitate, deocamdata tolerata.
    PS: folosesc pantofi ADIDAS(nu ADIDOS), nu play-station SONYA (ci Sony), statie Hitachi(nu Futachi).

Cu tot respectl, resping in totalitate afirmatiile zgomotoase dar fara acoperire ale user-ului de mai sus.
    Cu prietenie, dle Zappa -experienta altora te-ar putea sprijini mult.
    Ori de cate ori ai ave nevoie- suntem alaturi
    Cu drag

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

doar cateva cuvinte suplimentare: am fost coleg de liceu cu Aurica Beldeaunu, Dudu Georgescu la Resita, ei erau fotbalisti ADEVARATI si nu aveau contracte semnate de 'zeci de mii' de avocati, impresari, (etc.. sau alt lichele) , jucau de placere dar au cucerit Europa pentru 2 placinte sau un plin de benzina, de aceea am afirmat ca cei de azi se folsoesc in mod ilegal de niste simboluri cu care nu au nici o legatura.
    Domnule Zappa : de multe ori banii depasc valoarea, dar noi stim ca valoarea conteaza !!!!
    Va rog sa acceptati acest adevar si va multumesc din suflet.
    Last edited by zildan; 20-08-11 at 23:52. Reason: R12

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Cred ca te "aventurezi", conditiile de atunci nu au comparatie cu ce-i acum
    nu aveau contracte semnate de 'zeci de mii' de avocati, impresari, (etc.. sau alt lichele)
    Crezi ca au avut posibilitatea atunci sa faca contracte pe bani multi si ei au refuzat?
    Tu daca aveai cum sa-ti iei atunci sau sa primesti un PC, de exemplu, ai fi refuzat?!!
    Dupa cum e si titlul topicului, comentati situatia si ce mai vreti, la obiect. Nu va mai bagati nasu' in oala altuia... ca nu-i frumos.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Domnule dingo, hai sa n-o dam in bara. Nu sunt iritat si nici patimas. Pana la urma mi se rupe. Si mie imi pare rau de Universitatea. Dar nu inteleg de ce trebuie sa dispara Steaua, Dinamo, si cine mai vreti voi. Universitatea Craiova mai avea ceva legatura cu trecutul decat numele? Mergeam cu placere pe un stadion cand juca cuplul Dudu Georgescu si Marcu. Erau faze trase la indigo; Marcu centra in careu, iar Dudu dadea gol cu capul. Si erau doar 2 echipe pe care nu le puteau invinge din motive subiective: Steaua si Dinamo. Asa erau vremurile atunci.

P.S.: si hai sa nu ne mai domnim atata!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca imi este permis sa am si eu o parere, as spune ca numele apare in urma performantelor.
    Steaua tot acelasi nume avea si inainte de 1986 si nu era prea faimoasa in Europa, ce trebuia ? sa se desfiinteze si sa ramina doar UTA, ca ei ii batusera pe Ajax cu vreo 50 de ani in urma ?

Sa nu generalizam, daca exista infractori pe la vreo echipa, nu inseamna ca toata echipa e formata din hoti.

Despre Craiova, sa nu ne para rau, cine a vindut Craiova lui Mititelu, nu acei profesori sau ce erau ei ?

La fel si la Steaua, Piturca si Paunescu au contribuit ca Becali sa cistige licitatia, cu acordul armatei, desigur.

Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Domnule dingo, hai sa n-o dam in bara. Nu sunt iritat si nici patimas. Pana la urma mi se rupe. Si mie imi pare rau de Universitatea. Dar nu inteleg de ce trebuie sa dispara Steaua, Dinamo, si cine mai vreti voi. Universitatea Craiova mai avea ceva legatura cu trecutul decat numele? Mergeam cu placere pe un stadion cand juca cuplul Dudu Georgescu si Marcu. Erau faze trase la indigo; Marcu centra in careu, iar Dudu dadea gol cu capul. Si erau doar 2 echipe pe care nu le puteau invinge din motive subiective: Steaua si Dinamo. Asa erau vremurile atunci.

P.S.: si hai sa nu ne mai domnim atata!
    Doar o mica completare: Dudu Georgescu si Marcu nu au jucat niciodata impreuna, decat sporadic la nationala. Dudu a provenit de la Progresul, s-a afirmat la Resita si apoi a fost luat de Dinamo. Marcu a jucat in prinipal doar la Universitatea, pana aproape de finalul carierei, centrarile sale mergeau catre Oblemenco. Pana prin anii 1984 Craiova batea si Steaua si Dinamo, atat acasa cat si la Bucuresti.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Tovarase dingo....esti total dezinformat. Dudu Georgescu si Marcu au jucat impreuna la o echipa in divizia A. Punem pariu?

Mentioned
    48 Post(s)

bah zappa, nu vad ce rost are sa te dai istet cu vikipedia in fatza. am vazut si eu ca la final de cariera au jucat putin la buzau, oricum o perioada neimportanta pentru nici unul din ei. nici nu era vorba de asta si nici nu stiu ce vrei.
    pa

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Este vorba de Gloria Buzau , in 1984-1985 ? Sau e vorba de alt Marcu ?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

De la domni am ajuns la bah. Bravo.
    Pe "vikipedia" n-am gasit, dar am fost la meciurile Gloriei in vremea aia.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Domni , tovarăşi , bah ... oricum ar fi.
    Ideea este că dacă aţi văzut live acele meciuri ... sunteţi nişte dinozauri

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Odata cu desfiintarea lui Victoria,Flacara Moreni,FC Olt trebuiau desfiintate si Dinamo impreuna cu Steaua echipe infiintate de comunisti dupa 1947 care de-a lungul timpul au stors de jucatori echipele din provincie si nu numai...
    RAPIDIST PUR SINGE

Mentioned
    48 Post(s)

ar fi fost singura solutie decenta si onorabila, din pacate irealizabila pentru ca puterea era cam aceeasi.acum niste golani analfabeti au pus mana pe acele echipe si aiuresc lumea cu spectacolele lor jalnice.
    Last edited by val; 22-08-11 at 08:30. Reason: quote inutil

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

"" De bucurie rar avuram parte
    In unele duminici pe la nunti ... "

Uităm ca U Craiova a fost DEZAFILIATĂ că a MURIT nu din cauze NATURALE. Noi ne certăm pe o istorie și acceptăm cu seninătate cea ce s-a intamplat la U Craiova. Sunt ferm convins că dacă interesel o cere la final de campionat Liga1 poate apărea așa

1.Concordia Chiajna
    2. Vointa Sibiu
    3. Dacia Mioveni
    4. Astra Ploiesti
    5. Gaz Metan Medias
    .........

Convins sunt că dacă aranjamentele o cer, Rapid, Dinamo , Steaua poat ajunge in B sau dezafiliate ( numai bani vor face diferența ). Asta este fotbalul din RO, nu este posibil să existe inregistrări cu directectorul sabotor de la U craiova cum o va desfința pe U Craiova și in loc să fie sancționat este ascuns pe post de Selectionar *( pentru a 3 ? a 4 oara ? ) Rusine fotbalului romanesc și nu in ultimul rand nouă tuturor că permitem asemenea lucruri.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by paulino View Post
    Odata cu desfiintarea lui Victoria,Flacara Moreni,FC Olt trebuiau desfiintate si Dinamo impreuna cu Steaua echipe infiintate de comunisti dupa 1947 care de-a lungul timpul au stors de jucatori echipele din provincie si nu numai...
    ai uitat sa pui si rapidul langa steaua si dinamo! prima echipa comunista,ai uitat ca jucau cu soarele pe piept??

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Pai de ce privilegii s-a bucurat Rapidul de-a lungul vremii?
    hai sa fim seriosi...acum am luat la cunostinta de ce ai scris...probabil ca ti-a povestit bunicul tau de asa ceva...nu contest ca ar fi jucat cu acea emblema a fostului partid de stinga...
    RAPIDIST PUR SINGE

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast