Normal trebuie sa iti tii un cfg salvat pe pc,tot timpul sa ai copia identica.O pui pe aceea si ii dai drumul iar.
Ai cumva porturile de telnet/ftp deschide prin router?
Am si eu o problema cu un dream 800,adica pana aseara a mers perfect pe cccam si azi dimineata cand am dat sa vad ce mai e prin cccam nu mai vad decat o singura linie din toate care le aveam inainte,asta fara sa fi facut vreo modificare in cccam .M-am uitat in cccam si nu e nimic in neregula cu el si nu stiu ce sa mai fac acum sa vad toate liniile
Normal trebuie sa iti tii un cfg salvat pe pc,tot timpul sa ai copia identica.O pui pe aceea si ii dai drumul iar.
Ai cumva porturile de telnet/ftp deschide prin router?
:
Pana la urma am rezolvat.Problema era de la marea firma furnizoare de net( se stie despre cine e vorba)care nu sunt in stare sa aiba si ei un ip fix.Avand un ip dinamic se schimbase acesta iar pe dyndns nu mai facuse update si nu mai mergea nimic,dar marea curiozitate e cum de mergea acea linie,eu nu pot intelege asta.
Nu a pus la linia F adresa ta dyndns si te poti conecta la ea de pe orice ip.
:
Data viitoare fii mai explicit, nu de alta dar rezolvarea poate fi total diferita.
Eu zic ca se intelege ca al tau cfg nu mai continea decat o linie.....nu mai vad decat o singura linie din toate care le aveam inainte,asta fara sa fi facut vreo modificare in cccam
Corect era: o singura linie activa
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Cand va invatati mite sa schimbati locatia cfg-urilor ? nu mai lasati nimic defaul de oare ce sunt multe truk-uri de a fura setari... de ex eu nu mai folosesc de mult o configuratie defaul, de oare ce am avut problene acum vreo 3 ani am ramas fara dns...ma rog eu golosesc locati diferite precum hdd sau usb, asta ma ajuta si in cazul in care schimb imaginea nu am nevoie de un backup de oarece exista deja salvez doar script de start, cred ca e cel mai bine sa treceti configul pe removabil din mai multe cauze...
..::EGAMI TEAM::..