Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: caderi scurte de tensiune

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default caderi scurte de tensiune

de ceva vreme la tara ma confrunnt cu unele caderi de tensiune destul de dese, ca sa evit arderea aparaturii electrie ma gndeam sa folosesc un 2 UPS-uri unu pt unitatea de calculator+TV+reciver dolce
    si al 2 lea pt boiler si hidrofor (chiar daca nu va rezista mult timp macar se evita socul la reparitia tensiunii pe circuit)
    puteti sa imi recomandati niste ups uri care sa poata face fata cerintelor, sau poate o alta solutie tehnica care sa protejeze aparatura.
    M-am gandit la ups pt ca intreruperile sant scurte si nu vreau sa se restarteze toata aparatura
    multumesc pt sfaturi

dMd
    Guest

Pentru PC-TV-Rec iti recomand un stabilizator de tensiune 1000W + UPS 600W. Si eu am avut probleme cu fluctuatiile iar combinatia asta merge fara probleme. Motorul hidroforului este de obicei protejat cu releu termic, insa e bine sa il protejezi cu un stabilizator de tensiune, boilerul nu cred ca este asa sensibil la fluctuatii, dar il poti atasa la stabilizatorul hidroforului daca este dimensionat corespunzator consumului.

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Pentru primele iti este suficient, asa cum a spus si dMd, un UPS de 850-1000 cu stabilizare de tensiune. Pentru hidrofor si boiler nu stiu... trebuie sa vezi cat consuma si vezi unde te incadrezi. Nu iti recomand sa iei un UPS cu stabilizare mai puternic pentru toate, iti recomand sa iei doua, separat.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!