mar1us nu la tine m-am referit. Ma refeream la mesajele scrise de neonet21 prin forum si nu tapatalk. Citirea measjelor lui in tapatalk pe un skin inchis este imposibila.
mar1us nu la tine m-am referit. Ma refeream la mesajele scrise de neonet21 prin forum si nu tapatalk. Citirea measjelor lui in tapatalk pe un skin inchis este imposibila.
Te rog s-a ma ajuti ca sa explici si mie despre ce e vb ??? mar1us te astept pe mess .... mersi.
@neonet 21 nu ai aplicatia tapatalk pe telefonul tău ?
@lopo schimbă-ți skin-ul la mine se văd foarte bine posturile lui @neonet21
![]()
Neonet scrie din forum si nu din tapatalk, dar ii plac culorile, ca si in ultimul mesaj. Eu prefer sa raman la skinul dark. Incerc sa pun un screenshot. Daca nu reusesc,las pe maine.
Sent via ACARS.
loplo...te rog sa scrii unde este tapatalk ca eu nu gasesc ca sa scriu de acolo , mersii .....![]()
Io zic sa contiunati aici
Este la zi pluginul Tapatalk?
Optiunea de push notifications se pare ca nu functioneaza.
La fel si la mine ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Functioneaza cu intarziere..
Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2
Daca ai o versiune mai veche de Tapatalk (pe telefon), posibil sa iti functioneze, insa pe versiunile noi nu functioneaza.
Este nevoie de versiunea 4.5.1 (tapatalk plugin) in care se seteaza Push Notification Key.
sa rezolvat... am updatat la 4.5.1 si push notification merge acum:
ramasesem rau in urma..3.2.0..Code:Tapatalk Push Notification Status Monitor Push notification test: Success Current forum url: www.sateliti.info/ Current server IP: 46.102.232.202 Tapatalk user table existence:Yes Push Notification Option status:On Tapatalk API for Universal Forum Access | Build Your Own For more details, please visit http://tapatalk.com
![]()
^^^^
bafta
Long live mirel.
Tot eu. mirel ai configurat si activat push notifications in backend? Eu primesc mailuri, dar niciun push pein tapatalk.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
E foarte bun pentru forum Tapatalk, doar ca multi dintre voi posteaza mesaje de 2 cuvinte urmat de semnatura de 10.
Culmea e ca poti sa pui orice acolo, deci nu e sigur ca tu ai aparatul din semnatura.
Cum ar fi sa pun si eu pe 2 tablete si 2 telefoane sa imi posteze semnatura?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...