Results 1 to 3 of 3

Thread: receptor

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default receptor

Am reziliat contractul cu Dolce in iarna si cei de la Dolce au spus ca vor veni sa ia receptorul si cartela .Nu au venit dar in factura de luna aceasta (telefon ...)a aparut pretul de la receptor si cartela.Sunand la ei am fost informat ca trebuie sa-l predau personal la sediul lor cel mai apropiat (Brasov -care este la 70 km).Legal eu trebuie sa-l predau sau sa astept sa vina ei sa le ridice , neplatindu-le contavaloarea lor ? Mersi .

dMd
    Guest

Mergi si preda rahatul de conserva + cardul la cel mai apropiat sediu Romtelecom, ai grija sa iei procesul verbal de predare primire in care sa figureze clar ce ai predat cu seriile si starea componentelor trecute la rubrica mentiuni, stampila si semnatura celui ce a primit. Apoi atrage-le atentia printr-o notificare telefonica la serviciu clienti ca ai predat echipamentul. Se pare ca s-au inmultit echipele de instalatori si megaoperatorul NR II o duce din ce in ce mai bine, de aia nu au venit sa preia aparatura sofisticata in valoare de aproxinativ 70 RON

P.S. Nu plati factura actuala, cere sa o storneze ca oricum este posibil ca ei sa fie datori la tine. La asta se poate astepta orice client cinstit de la o echipa de profesionisti cum este cea sus amintita, deci spor la incheiere contracte ca au ei grija sa trateze clientii la cele mai inalte standarde.
    Last edited by dMd; 24-06-11 at 14:52.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

S-ar putea sa ai dreptate cu
    este posibil ca ei sa fie datori la tine
    Dupa ce am reziliat contractul cu ei, data opririi serviciului era la jumatatea lunii, m-am trezit cu factura pe luna intreaga de plata. Am sunat si i-am zis operatoarei ca eu platesc tot ce trebuie in mod corect, dar daca nu-mi trimite o alta factura cu suma corecta sa nu astepte sa le dau vreun ban.
    Apoi au trimis alta factura corecta.
    Au incercat si ei saracutii.... Daca pune clientu' botu' bine , daca nu....
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru