Quote Originally Posted by outcast View Post
sa te fereasca dumnezeu de vamesi romani si bulgari...
am vazut la stiri la tv ca ziceau unii ca pe viitor se vor securiza vama si se va reduce coruptia. mare minune ar fi chiar sa se intample asa ceva. oricum, "colegii" nostri unguri mizeaza mult pe faptul ca sunt multi fraieri care nici nu stiu legislatia, si care se grabesc sa platesasca spaga. si sunt putini care au curaj sa faca galagie acolo, sa iasa taraboi, sa vina televiziunea, etc.
dar ungurii astia chiar terbuie pusi la punct.
am fost in 2007 de 8 ori la bulgari. au fost doua tentative de luat spaga. prima oara unul tanar de pe acolo, bulgar, mi-a cerut facturile pe ce am cumparat, ca era portbagajul plin, ca mersesem la cumparaturi, i-am aratat factura, ca doar nu fusesem la furat cascaval . a asteptat el un pic, a vazut ca nu tine, n-a mai zis nimic. alta data, noaptea, pe la 22, tot asa, opreste un bulgar, si imi zice: "pentru vames aveti ceva"? nu, n-avem- eram 4 pers. sta asta, se uita la noi: o cafea, ceva? nu, zic eu. dupa aia zice: dar 10.000 sa iau o cafea? ca sunt buni si banii romanesti. ce ziceti c-am facut? nu i-am dat nimic. pai lasa-ma, nene sa-mi vad de drum. chiar ma gandeam pe drum: sa cersesti 10.000 sa iei o cafea... da-o-ncolo de treaba.