Quote Originally Posted by superzeama View Post
In it te mai iarta cu revizia trebuie ca macar frinele sa le ai bune.De ce nu vb nimeni despre spaga pe care trebuie sa o dai in vama romania-ungaria?Am trecut acum o saptamina si dupa ce partea romana ma intrebat de carnet,asigurare,talon,rovigneta(le aveam pe toate) am ajuns la vamesul ungur care ma intrebat de tigari...cum aveam 4 cartuse,leam declarat si m-a tras pe dreapta mi-a scos toate bagajele din masina la sfirsit mi-a dat pasaportul si mi-a zis:stii ce ai de facut..i-am introdus 20 euro si a cam strimbat din nas.Vroia mai mult.Si asta pt 4 cartuse de tigari daca nu erau alea era altceva.Sint unele locuri unde este imposibil sa nu dai spaga.Ti se cere.Esti obligat sa dai.La fel sta situatia in spitale.Acolo doare si mai rau te astepti ca un om cu atitia ani de scoala sa fie mai civilizat..Concluzie:Este imposibil sa nu dai spaga oricit de impotriva ai fi

eu unul nu as da itp-ul unei masini care nu are frane si directie. pai pui in pericol pe altii. hai ca daca mai scoate fum, daca nu merge un stop, e altceva...
pai tu stiai ca la vama nu ai voie sa treci decat cu 1 cartus de tigari de persoana, nu? sti stiai ca vei da spaga, nu?