E de-a dreptul hilar. In timp ce campionate precum: Anglia, Germania, Franta...au deja etapele pe 2011 - 2012 publicate inclusiv pe internet la noi nu stim nici cine ramane in Liga 1, cine urmeaza sa promoveze din Liga 2. Pai e logic sa nu se ofere mai multi bani si asa 37 de milioane mi se pare o suma nesimtita pentru circul de doi lei...cu asemenea probleme si caractere de paie e complicat sa atragi televiunile. Nu vor sa treaca la un sistem profesionist in care am avea in Liga 1 doar 16 echipe si Liga 2 cu 18 echipe cu o singura serie. Atat Dragomir cat si Sandu sunt doua persoane ciudate, mai bine spus, doua fosile corupte si pline de vanitati. Poate Timisoara o fi gresit pe undeva si Bistrita la fel...dar pe acesti doi hoti chiar nu-i vede nimeni?
P.S : Personal cred ca Mircea Sandu se razbuna...a cautat nodul in papura si l-a gasit! Daca ar fi o justie oarba cred ca in Liga 1 am avea 8 echipe...nu cred ca indeplineste nimeni criteriile. Si va intreb pe final: Oare atat de prosti sa fim incat sa credem ca echipa Concordia Chiajna are infrastructura si atunci cum a promovat !? Plecand din acest punct ne dam singuri raspunsul!!!
![]()

Reply With Quote