Results 1 to 15 of 61

Thread: Incep testele...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Incep testele...

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Da prin mai asa o sa dureze intunericul cam 12 ore ,incepe pe la 6 seara si dureaza pana la 6 dimineata pe urma lumina inca 12 ore .
    Eu o sa astept distractia cu distributia smartcardurilor catre abonati ,noi inca mai stim cu se introduce smartcardul in rec dar sa vezi distractie la cei care nu stiu ca macar au un smartcard in rec
    O sa piarda la abonatii cu sutele de (mii )

Asta va fi cireasa de pe tort cum sar zice,eu primesc lunar 30-50 telefoane prin care clientul ma anunta ca pe ecran ia aparut urmatorul mesaj;
    "va rugam scoateti si reintroduceti cardul in receptor"

Va dati seama ca prima oara am ras dar dupa ce sa ingrosat gluma cu telefoanele de genul asta am inteles ca nu TOTI stiu cei ala un receiver dar TOTI stiu sa foloseasca o telecomanda...

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Incep testele...

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Asta va fi cireasa de pe tort cum sar zice,eu primesc lunar 30-50 telefoane prin care clientul ma anunta ca pe ecran ia aparut urmatorul mesaj;
    "va rugam scoateti si reintroduceti cardul in receptor"

Va dati seama ca prima oara am ras dar dupa ce sa ingrosat gluma cu telefoanele de genul asta am inteles ca nu TOTI stiu cei ala un receiver dar TOTI stiu sa foloseasca o telecomanda...
    oare EI au INTELES?
    Last edited by outcast; 16-01-08 at 01:09.