Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61

Thread: Incep testele...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Incep testele...

Quote Originally Posted by outcast View Post
    citeste tot si vei intelege ca era vorba de un post in spaniola..de aici deducem ca a spus-o un spaniol...poate era chinez..da stia bine spaniola.....oricum nu era vorba de tine.
    Acum am inteles,de daca asta e nik-ul meu,se mai nasc confuzii!

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    citeste tot si vei intelege ca era vorba de un post in spaniola..de aici deducem ca a spus-o un spaniol...poate era chinez..da stia bine spaniola.....oricum nu era vorba de tine.
    Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...
    Original:
    Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.
    Corect:
    Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
    Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
    Sanatate

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by coburn View Post
    Ca era chinez sunt de acord dar ca stia bine spaniola nu prea sunt de acord,o sa pun textul original si textul corectat,puteti trage concluziile...
    Original:
    Hola!Jo pienso qe tenemos mas o menos dos semana para esperar buenas notizias para NAGRA 3. Si tienes resepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Poedes meter los kodigos Nagra 3 con noevo keyEditor v.2010.Por aora no lose para otros markos reseptores.
    Corect:
    Hola!Yo pienso que tenemos masomenos dos semanas para esperar buenas noticias para NAGRA 3. Si tienes recepor digital Globo-Truman-YUMATU-IQ-MX-Puedes meter los kodigos Nagra 3 con el nuevo keyEditor v.2010.Por ahora no lo se para otras marcas de receptores.
    Dupa cunostintele mele de spaniola io zic suta la suta ca tipul care a scris textul de mai sus nu e spaniol.
    Sanatate
    eu ti-m spus ca era chinez da stia bine spaniola.....cind tu vei scrie in chineza cu greselile pe care le scoti in evidenta ,la fel voi considera ca stii BINE chineza.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

se mai aude ceva de testele astea?

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by yky View Post
    Si ca deobicei ....la noi o sa treneze treaba mai mult decat era prognozat...
    si cu aplicatul.............................. si cu descifratul
    ''ca'asa-i la noi''!!!
    Cum spuneam mai sus.......HA HAHA.....nici urma de teste.....nu au specificat care ''luni'' si care ''saptamana viitoare''....poate mai la vara....cred ca nici softul nu e gata

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Abureli de carbo-gaz!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    O sa mai dureze pana o sa treaca tot sistemul in n3 cel putin pana in vara
    Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Usor, usor,.... se pregatesc si emulatoarele (vezi v-lpug2.0.7) si chiar trebuie sa testez niste key pe Hispasat...

................................................
    Mda,....... nu e chiar ce ma asteptam... oricum e un pas inainte nu cred ca mai e mult...!(parerea mea!!!)
    Last edited by yky; 21-01-08 at 21:59.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Am spus ca o sa mai dureze si nu va mai agitati atat pt nimic.
    Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fix

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai cu cat dureaza mai mult cu atat mai bine,ca pana atunci sa poata sa apara si emulatoarele ptr. D+ si ne vine numa la fix
    pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    pai si pe ce te bazezi cand spui asta? deocamdata nu avem vesti cand apar key de n3, nu?
    Pai nu avem nimic concret,tocmai asta spuneam ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine...poate se sparge buba la D+ pana atunci.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai nu avem nimic concret,tocmai asta spuneam ca cu cat mai tarziu cu atat mai bine...poate se sparge buba la D+ pana atunci.
    sa speram ca se rezolva buba cu d+

Guru Member cipcirip99's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Incep testele...

Pai nu cred ca asta va insemna mare lucru , se stie ca fiecare din acesti provideri va primi un ROM diferit , ceea ce inseamna deja prea mult .... !
    Greu de crezut ca va exista cineva interesat de Gigi ... ! Sunt deja destule dureri e cap cu celelalte , care sunt si mai mari si au ceva mai bun de oferit !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ma gandeam la o chestiune:
    cati se uita pirat la digi, cat pierde digi cu chestia asta? si cat va costa implementarea n3; cati abonati vor pierde. e cineva in masura sa dea un raspuns cat de cat aproape de adevar?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    ma gandeam la o chestiune:
    cati se uita pirat la digi, cat pierde digi cu chestia asta? si cat va costa implementarea n3; cati abonati vor pierde. e cineva in masura sa dea un raspuns cat de cat aproape de adevar?

Pai o aproximare iti pot da eu,cam 5-9000 de abonati maxim adica nici 1% si asta facand un calcul la abonatii care au deja ab. dar sunt prezenti pe net,la rudele lor de aici si din afara tarii,deci pierderile sunt nesemnificative in comparatie cu costurile de implementare a noului sistem,e ca si cum ai face comparatie intre un pachet de tigari si un vapor plin cu tigari

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast