-
Standard RSP member
Cel mai bun DTH romanesc la semnal ?
Care considerati ca este cel mai bun DTH romanesc din punct de vedere al semnalului? Folositi va rog si argumente (de ex. merge si pe ninsoare, nu fluctueaza etc )
Eu sunt pe Dolce si am putere semnal 90% (226) si Calitate semnal 85-90% (1.0E-7) in Jud Gorj Aproape de Filiasi. Azi a fost un plafon noros destul de gros, nu am observat pierderi de calitate sau putere in schimb apar macroblocuri pe Antena1. Voi ce nivele aveti la semnal ?
Last edited by adythekill; 23-10-11 at 23:34.
Reason: De-tailes
-
Pt ce zona vrei sa ai aceste informatii; aceste lucruri sant influentate de cat de bine ai antena reglata.
Poate nu ai reglata antena destul de bine si de aia ai avut macroblocuri, la o vreme urata dolce nu ar trebui sa aiba probleme de receptie, daca e furtuna sau rupere de nori nu prea ai ce sa mai ceri, mai bine scoti din priza tot si astepti satreaca furtuna 
Dolcele pe teritoriu romaniei sta foarte bine cu semnalul, si in geeneral are o acoperire foarte buna in europa...
Last edited by franta; 23-10-11 at 23:46.
-
cel mai bun semnal-calitate este de la boom
dar din pacate el(boom) a fost cumparat de dolce acum
deci acum e dolce la semnal si calitate, ca de cand s-au modernizat cei de la focus au si ei semnal foarte bun
-
Standard RSP member
franta, ma intereseaza orice zona. Spune zona din care esti tu si ce semnal ai. La mine a avut semnalul asta de cand a fost instalata antena care se afla pe bloc. Vreme buna/vreme rea tot asa se vede. Nu am mai observat macroblocuri de aseara, care se vedeau pe antena 1 numai cand imaginea era foarte dinamica.
-
Multi avem trecuta in profil locatia, doar trebuie sa te uiti putin mai la stanga
-
re
cred ca mai corect ar fi ca aceasta discutie sa fie impartita in doua, una despre puterea semnalului pentru dth-urile romanesti - asta este in general destul de buna pe teritoriul Romaniei si alta despre calitatea imaginii si sunetului - asta insa depinde de multe, sursa semnal, prelucrari pentru ridicare la satelit, de receptorul si de tv-ul fiecaruia si de ce nu de criteriile fiecaruia de a cataloga o imagine buna sau mai putin buna.