-
Standard RSP member
Hai omul cu mbox, dar la mine pe cccam ?? Am urmarit fenomenul doar prin deschiderea acestui Thread de @bade, ca altfel nu ami bateam capul.
De ce au disparut si la mine 093b, doar 09CD mergea, si pe urma si-a revenit si 093b ??
Nu avea nimic cu frequente, cum am scris, doar prioul l-am schimbat.
Poate totusi exista o explicatie, mai ales ca amicul meu ami spune ca s-a intimplat deja de mai multe ori, habar nu am cand, ca nu am urmarit, si sigur nu voi urmari nici in continuare.
Eu, acum nefiind acasa, sunt in concediu in RO, deci pot vedea SKY It doar din Hop 2, probabil am doar 1 sau 2 Peers care dau reshare. Poate sunt si acesti peers in concediu, etc, le-au picat cartelele, si asa .......
Hmm hmm
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
nu sa intamplat nimic,merg toate caidurile si merg bine(momentan)
acea problema de scadere semnal are 2 variante:
1.probleme cu tuneru,lnb,cablu daca aceasta problema persiista mereu si nu numai
2.sant schimbarile destul de dese in ultima perioada pe sky.it a snr ului,se poate rezolva manual pe fiecare tp in parte,ori un xml nou dar binenteles sa fie updatat
in rest ce probleme aveti,verificati va partenerii de share si calitatea liniilor
update se face o data sau de fiecare data cand e nevoie ptr toti abonatii in acelasi timp....nu pe rand,aia se face doar plata la abonament in functie de fiecare client
o zi faina
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K