Numai la tine. Inca mai deschide.
De ieri am sesizat ca nu mai merg sky sport si sky calcio........sky cinema merge .......nu cred ca nu am carduri care sa deschida deoarece am destule.......sky italia este pachetul meu favorit........se intampla numai la mine ?![]()
Numai la tine. Inca mai deschide.
merge,se vad toate
Acum nu mai merge nici cinema.......cred ca trebuie sa reinstalez imaginea ca o am de peste un an si se misca cam aiurea........
pe sky italia mi se intampla des (o data la o luna sau doua ) sa numi mai deskida unele canale si sa-mi arate semnal 25 la suta
intodeauna solutia a fost sa bag niste buchete aduse la zi
Si eu patesc la fel, o noua scanare nu rezolva nimic (poate trebuie sa pun XML), dar pun o lista actualizata dupa ce o prelucrez nitel si merge pe urma.
Cred ca e timpul sa ma apuc.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Nu merge deloc.....folosesc likra actualizat mereu, am incercat si altele dar nimic.......e prima oara cand patesc asa ceva........ciudat.....
Pai ambele dream-uri au fost lovite simultan fix de aceeasi boala ? mai rau ca antrax-ul......![]()
Amandoua dream-urile sunt legate la acelasi lnb ? Poate e de vina lnb-ul.
Sunt pe antene si lnb-uri diferite.......poate au facut lnb-urile insolatie......culmea este ca-mi arata semnal dar nu decodeaza.......incerc maine cu alte settings-uri.....cred ca de la settings-uri e buba......
La mine aceeasi problema, e mica pentru mine, ca nu ma intereseaza Sky It, dar doar ca tip, dupa ce am vazut ca nu mai merg la mine, am priorizat 09CD, si merge din nou, eu avind aceasta cartela in share. 093b nu a mai vrut nici la mine.
Poate ne lumineaza careva cu un card Sky It, cand si cum se fac updateuri la cartele, poate are si cu asta de lucru, de mi-au picat toate 093b in acelasi timp.
Am un amic care se uita mai des la it, si ma informeaza cand nu merg.
Bafta
M-am convins......e de la carduri.....desi am foarte multe d-abia am gasit unul in dist 4 care sa-mi deschida......celelalte nu deschid decat cinema......cred ca e ceva legat de update-ul cardurilor......