-
Standard RSP member
as dori o parere
as dori si eu niste pareri ale celor care se pricep la montajul antenelor satelit despre acest suport de terasa http://www.tehnicb.ro/actionare_fixa...IEDCOMPLET.htm cat de bun este ca sa sustina o antena affset de 120 cm de fier cu tot cu aqtuator
-
Golden Member
De tinut o sa o tina,insa gandeste-te ca daca vine un vant mai tare,nu stiu cat de stabila e,daca ti-o misca la stanga sau dreapta,citiva milimetri....adio semnal....mai e si varianta daca pe acoperis se urca copii si nu numai,sa ti-o miste "la misto"iar ai educatie fizica si ora de lucru manual!!!!
Acum depinde unde vrei sa o asezi,daca stai la curte...ar fi ok.
Totusi am indoilei in a fi stabila,nu as crede ca acele dale de beton sa fie chiar de"neclintit"
In concluzie eu unul nu m-as risca.Dar e doar parerea mea.
-
este foarte stabila daca suprafata este de cauciuc sau ceva mai "abraziv"
depinde insa si de greutatea care se pune pe aceste 3 picioare
pune greutate mare acolo si nu o sa o miste vantul
-
Standard RSP member
vreau sa o montez sus pe bloc dar nu am de gand sa o las doar asa cum o primesc de la ei ci am de gand sa prind picioarele si in betonul de pe acoperisul blocului cu ajutorul catorva dibluri de 14 dupa care sa montez dalele de beton ptr ca si eu cred ca la un vant mai puternic nu ar face fata asa cum e ea acum si m-am gandit sa o iau gata facuta ptr a nu mai umbla dupa materiale pentru a confectiona una
-
-
Golden Member
eu mai bine prefer sa pun un suport din metal din teava in forma de " L " pe care il fixez de peretele casei scarii cu ajutorul a 4-6 buc de diblurilor cu grosimea intre 10-14 mm si cu lungimea intre 10-15 mm este mai solid nu vei avea probleme cu hidroizolatia (apa ceeaza probleme) , nu necesita multa munca fizica ( a cara placi de beton pe scari ) dealtfel poti sa te inspiri din fotografiile postate de catre useri pe diverse forumuri . in fine alegerea iti apartine .succes