Results 1 to 4 of 4

Thread: Apple - din ce in ce mai multe ciudatenii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Apple - din ce in ce mai multe ciudatenii

Inca de acum un an sistemul de operare iOS include functii care pot restrictiona ... de la
    "centru" unele functionalitati ale iPhone-lui dumneavoastra ... cititi AICI

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nasol......e ca in ciuda faptului ca e un telefon "destept" si cu multe aplicatii,ma mira cum dupa atatea "descoperiri"ale unor aplicatii care il fac sa fie mai putin credibil,in loc sa fie contestat,dimpotriva ii cresc vanzarile si aprecierile de a fi un smartphone impecabil.
    Nu am avut Apple,desi in urma cu ceva timp,am vrut sa imi iau unul,insa acum chiar ca renunt definitiv la a fi posesorul unuia.Mai sunt si alte branduri pe piata,care se ridica la nivelul sau,poate chiar mai sus.
    Azi-maine ne trezim ca o sa poata fi folosit de catre altii,chiar impotriva posesorului,filmandul sau inregistrandul in diferite situatii mai mult sau mai putin convenabil.O sa se ajunga sa fie folosit la un posibil proces,chiar impotriva ta....cum ar suna sa zicem..."onorata instanta,probele aduse de mine si urmatorul "martor"pot confirma cele mentionate de mine....urmatorul meu martor e Apple4,telefonul inculpatului...."si sa fie prezentate inregistrari,atat audio cat si video,compromitatoare cu propriul tau telefon de catre procurorii acuzarii.
    Ar fi ceva "cool"
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Am 3GS si i4, si le folosesc tot mai putin.
    Acum nu le voi mai folosi nici atat, pina la urma voi da cu ele de perete, sunt sigur de asta.
    Ma ingrozesc cand ma gandesc, oare ce vor mai scoate, sa-i ia dracu.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

mi se pare absurd ca dupa ce dai o caruta de bani pe un telefon cineva sa poata decida pt tine cum trebuie folosit acel telefon
    daca asa ceva se pune in aplicare este o mare incalcare a drepturilor omului
    va dati seama ca daca ar aparea o revolta undeva pe glob, guvernu ar putea deci da blocheze camerele foto, sau internetu, si gata nu mai sant "revolte pe twiter"