Stiu ca poate parea banal, dar mie nu-mi merge. Mentionez ca am E2 pe un receiver Ipbox 910HD. Am facut toate setarile, deci imi arata ca receiverul comunica cu PC-ul, am downloadat lista de canale pre-existenta in receiver, pe PC, am editat-o, si acum vreau sa o incarc inapoi pe receiver, dar nu merge deloc, desi imi arata ca o incarca, lista de canale ramane aceeasi, de la inceput (needitata). Mentionez ca am incercat sa rescriu manual fisierele cu setari (mai precis, fisierul "lamedb" si altele) din receiver, si...acelasi rezultat. Printre metodele folosite pentru a trimite lista de canale: am apasat pe butonul de sus "FTP", apoi am apasat "Send Files to Dreambox", si imi arata ca se transfera, insa, dupa ce dau restart la receiver, lista de canale e neschimbata. Apoi, am mai incercat apasand sus, in colt, pe "File", apoi am dat "Fast FTP Upload", si la fel, mi-a aratat ca se face un transfer, apoi, am dat restart la receiver si...nimic.
Deci, va rog, sa ma descurcati si pe mine. Ce trebuie sa fac ca sa-mi incarce lista de canale asa cum am editat-o eu?