Results 1 to 15 of 15

Thread: Oferta cartelelor de satelit din Ro/Bucuresti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by prodata View Post
    @SuperSonic
    am vazut ca Satmultimedia nu vinde numai cardul HD+ singur. Cum ai procedat?
    M-am exprimat gresit, am cumparat cardul cu receiver cu tot cum este expus acolo, inainte nu se gaseau cu cam nagra ( varianta mai ieftina ).
    Scuze de confuzie, de vina este faptul ca receiverul sta in dulap si nu folosesc decat cardul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default buna

buna..as dori sa stiu daca se poate cumpara in tara card BIS TV (fostul ab sat)...cred ca e viaccess 4 acum...si merge numai cu camul viaccess neotion...din cate am vazut....

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink JSC Sport

Salut, este cineva care a cumparat cardul JSC Sport 1-10 (1-8) de la Satmultimedia, sau din alta parte? Intreb pt ca am citit mai demult pe un forum ca sunt probleme la activarea cardului ....in cazul in care activarea nu se face din Emiratele Arabe Unite nu se poate activa....orice informatie este bine venita pt un pasionat al sportului

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default re

Salutare,

merge perfect, se activeaza de catre vanzator! in general tot pe filiera araba vin cardurile, adica de la cei care detin piata de receptoare si sharing in europa..asa ca dont worry..!

bye!
    Last edited by delta2k2; 15-07-11 at 00:20. Reason: Regula 12 : Quote inutil